Δήμαρχος Αίγινας: Ο Βαρουφάκης είπε στον άνδρα του λιμενικού «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

09:12 - 11/04/2020

ΕΛΛAΔΑ  Για το περιστατικό που σημειώθηκε στο λιμάνι της Αίγινας ανάμεσα στον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, και άνδρα του Λιμενικού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 ο δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς και οχήματα στα δύο δρομολόγια, που γίνονται πλέον καθημερινά. Σε έναν από αυτούς τους ελέγχους, εντοπίστηκε στο όχημά του ο Γιάννης Βαρουφάκης, του έκανε νόημα ο λιμενικός για να σταματήσει, εκείνος έκοψε αρκετά ταχύτητα, δεν σταμάτησε εντελώς και του είπε ότι «εγώ είμαι βουλευτής». Ο λιμενικός του είπε «κύριε, κάνουμε έναν έλεγχο, θέλω τα έγγρα

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: Είπε στον λιμενικό «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Διαβάστε το στο

Κορονοϊός - «Έσπασε» την καραντίνα ο Βαρουφάκης - «Είπε στον λιμενικό ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Τη βουλευτική του ιδιότητα επικαλέστηκε ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και πήγε στο εξοχικό του στην Αίγινα.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: Είπε στον λιμενικό «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Στο περιστατικό με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο συμβάν.

Διαβάστε το στο kathimerini.gr

Δήμαρχος Αίγινας: Ο Βαρουφάκης είπε στον λιμενικό «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» (Ηχητικό)

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον Status 107,7, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς […] The post Δήμαρχος Αίγινας: Ο Βαρουφάκης είπε στον λιμενικό «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» (Ηχητικό) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Δήμαρχος Αίγινας: Ο Βαρουφάκης είπε «δεν γνωρίζεις ποιος είμαι;» και δεν σταμάτησε για έλεγχο - Βαρουφάκης: «Ανοησίες»

Ο δήμαρχος της Αίγινας μίλησε για το περιστατικό με τον Γιάνη Βαρουφάκη στο λιμάνι του νησιού - Η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη

Διαβάστε το στο lifo.gr

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. ...

Διαβάστε το στο real.gr

"Βαρουφάκης στην Αίγινα: Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;"

Για το περισταστικό με τον Γιάνη Βαρουφάκη στην Αίγινα, μίλησε ο Δήμαρχος Γιάννης Ζορμπάς

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: «Είπε στον λιμενικό “Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”»

Ο Γιάννης Ζορμπάς είπε ότι παραβρίσκεται σε ελέγχους που γίνονται στο λιμάνι για τη συμμόρφωση των ταξιδιωτών με τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων The post Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: «Είπε στον λιμενικό “Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Δήμαρχος Αίγινας: Ο Βαρουφάκης είπε στον άνδρα του λιμενικού «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Για το περιστατικό που σημειώθηκε στο λιμάνι της Αίγινας ανάμεσα στον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, και άνδρα του Λιμενικού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107,7 ο δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με

Διαβάστε το στο madata.gr

Δήμαρχος Αίγινας: Ο Βαρουφάκης είπε «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Τι απάντησε ο Γιάνης για την «απόδραση»

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δήμαρχος Αίγινας: Ο Βαρουφάκης είπε «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;». Τι απάντησε ο Γιάνης για την «απόδραση».

Διαβάστε το στο fimes.gr

Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: Είπε στον λιμενικό “δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Για το συμβάν στο λιμάνι της Αίγινας με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών, μίλησε στον Status 107,7, ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς. Ο κ. Ζορμπάς ήταν παρών στο περιστατικό με τον Γιάνη Βαρουφάκη και περιέγραψε όσα έγιναν. “Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Δήμαρχος Αίγινας: «Ο Βαρουφάκης είπε στον λιμενικό 'δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;'»

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς και οχήματα στα δύο δρομολόγια, που γίνονται πλέον καθημερινά. Σε έναν από αυτούς τους ελέγχους, εντοπίστηκε στο όχημά του ο Γιάννης Βαρουφάκης, του έκανε νόημα ο λιμενικός για να σταματήσει, εκείνος έκοψε αρκετά ταχύτητα, δεν σταμάτησε εντελώς και του είπε ότι «εγώ είμαι βουλευτής». Ο λιμενικός του είπε «κύριε, κάνουμε

Διαβάστε το στο pronews.gr

Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: Είπε στον λιμενικό “δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;”

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε ο δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς και οχήματα στα δύο δρομολόγια, που γίνονται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στο περιστατικό με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο συμβάν. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς και οχήματα στα δύο δρομολόγια, […] Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: Είπε στον λιμενικό «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Βαρουφάκης σε λιμενικούς: «Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς αναφέρθηκε στο συμβάν που είχε ο Γιάννης Βαρουφάκης με λιμενικούς στο λιμάνι του νησιού. The post Βαρουφάκης σε λιμενικούς: «Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Βαρουφάκης – Είπε στον λιμενικό «δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε στον Δημήτρη Βενιέρη και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Δήμαρχος Αίγινας: «Ο Βαρουφάκης είπε στον λιμενικό »δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»»

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜεΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να [...] The post Δήμαρχος Αίγινας: «Ο Βαρουφάκης είπε στον λιμενικό »δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»» appeared first on Triklopodia.

Διαβάστε το στο

Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: Αυτό είπε στον λιμενικό «Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς […] The post Δήμαρχος Αίγινας για Βαρουφάκη: Αυτό είπε στον λιμενικό «Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Στο περιστατικό με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε ο Δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος υποστηρίζει πως ήταν παρών στο συμβάν. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς και οχήματα στα δύο δρομολόγια, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Για το συμβάν με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ 25, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε έλεγχο των λιμενικών στην Αίγινα, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7, ο Δήμαρχος Αίγινας, Γιάννης Ζορμπάς, ο οποίος ήταν παρών στο περιστατικό. «Βρισκόμαστε στο λιμάνι της Αίγινας και μαζί με τις λιμενικές αρχές κάνουμε ελέγχους σε πεζούς […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)