Καλομοίρα για τον κορονοϊό – «Έχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου»
12:09 - 11/04/2020
Ο φόβος της Καλομοίρας για τα δίδυμα. Τι αποκάλυψε για την εξάπλωση της πανδημίας.
The post Καλομοίρα για τον κορονοϊό – «Έχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου» appeared first on TLIFE.
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανήσυχη η Καλομοίρα για τον κοροναϊό: «Έχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου»
Η Καλομοίρα βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της και η πανδημία του κοροναϊού, που πλήττει βάναυσα τις ΗΠΑ
The post Ανήσυχη η Καλομοίρα για τον κοροναϊό: «Έχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ ανησυχία της Καλομοίρας: «Έχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου»
ΕΛΛAΔΑ
Την ανησυχία της για τα δίδυμα αγόρια της λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας εξέφρασε η Καλομοίρα σε συνέντευξή της.
«Ανησυχώ πολύ με όλη την κατάσταση που επικρατεί. Έχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου, τον Νίκο, που έχει άσθμα, και τον Δημήτρη, με μυασθένεια Gravis, άρα, όπως καταλαβαίνεις, βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα εδώ και τρεις εβδομάδες. Η κατάσταση στην Αμερική γίνεται όλο και χειρότερη, με τα ιατρικά εφόδια και τα εργαλεία προστασίας να είναι λίγα για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το ιατρικό προσωπικό. Υπάρχει επίσης σοβαρή έλλειψη αναπνευστήρων», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Mένετε σπίτι; Τι κάνετε με τα παιδιά σας με τον Γιώργο, για να περνάει η ώρα;
«
Διαβάστε το στο topontiki.grΚαλομοίρα για κοροναϊό: “Ανησυχώ για τα παιδιά μου. Ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου”
Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε η Καλομοίρα στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Secret, φαίνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη και ανήσυχη με την εξάπλωση του νέου κοροναϊού στις ΗΠΑ μιας και τα δυο της αγοράκια ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Καλομοίρα για κοροναϊό: “Ανησυχώ για τα παιδιά μου. Ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου” appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grKαλομοίρα: Ανησυχώ για τα παιδιά μου. Ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καλομοίρα στη Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα Secret. Η τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στην Αμερική μαζί με την οικογένειά της φαίνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη και ανήσυχη με την εξάπλωση του νέου κορονοϊού στις ΗΠΑ μιας και τα δυο της αγοράκια ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Καλομοίρα, πώς είναι τα πράγματα εκεί με τον κορονοϊό; Ανησυχείς; Nαι. Ανησυχώ πολύ με όλη την κατάσταση που επικρατεί. Εχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου, τον Νίκο, που έχει άσθμα, και τον Δημήτρη, με μυασθένεια Gravis, άρα, όπως καταλαβαίνεις, βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα εδώ και τρεις εβδομάδες. Η κατάσταση στην Αμερική γίνεται όλο και χειρότερη, με τα
Διαβάστε το στο spoilersKαλομοίρα: “Ανησυχώ για τα παιδιά μου. Ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου”
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα δίδυμά της
Διαβάστε το στο ekriti.gr