Η Αγγελική Νικολούλη ξεκαθαρίζει – “Δεν μένω στα νούμερα γιατί αν κολλήσω με αυτά κινδυνεύω να γίνω νούμερο”

10:27 - 12/04/2020

Σε μια από τις επιλεκτικές της συνεντεύξεις, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Η […] The post Η Αγγελική Νικολούλη ξεκαθαρίζει – “Δεν μένω στα νούμερα γιατί αν κολλήσω με αυτά κινδυνεύω να γίνω νούμερο” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγγελική Νικολούλη: Αν κολλήσω στα νούμερα, θα κινδυνεύσω να γίνω νούμερο

«Επειδή θέλω να είμαι ειλικρινής και όχι να συντηρήσω μια εικόνα για δημόσιες σχέσεις, απαντώ: Όταν έχεις μάθει σε 50αρια, 40αρια, 30αρια και στο παρελθόν 70%, σου κακοφαίνονται τα μικρότερα νούμερα», λέει η δημοσιογράφος για το «Φως στο Τούνελ»

Διαβάστε το στο

Αγγελική Νικολούλη: «Δεν μένω στα νούμερα γιατί αν κολλήσω με αυτά κινδυνεύω να γίνω νούμερο»

Συνέντευξη στο Tv Έθνος παραχώρησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία αναφέρθηκε τόσο στα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής της «Φως στο τούνελ» όσο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αγγελική Νικολούλη: Δεν μένω στα νούμερα γιατί αν κολλήσω με αυτά κινδυνεύω να γίνω νούμερο

Σε μια από τις επιλεκτικές της συνεντεύξεις, η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα. Η παρουσιάστρια του “Φως στο τούνελ”, το οποίο διανύει την 25η τηλεοπτική του σεζόν, αναφέρθηκε τόσο στα ποσοστά τηλεθέασης όσο και στη διάθεση κατά διαστήματα να βάλει τέλος στην ενημερωτική εκπομπή. 25 χρόνια “Φως στο Τούνελ”. Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού οι εκπομπές που έχουν αντέξει τόσα χρόνια. Εμένα προσωπικά δύο μου έρχονται στο μυαλό. Πώς έχετε καταφέρει να διατηρείτε πιστό το ραντεβού με τους τηλεθεατές; Μιλάμε πια για περισσότερες από δύο γενιές κοινού… Αυτό λέω και εγώ χαριτολογώντας στον κόσμο που συναντώ και με ρωτούν σχετικά. Έχω μεγαλώσει γενιές και γε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Νικολούλη: “Δεν μένω στα νούμερα γιατί αν κολλήσω με αυτά κινδυνεύω να γίνω νούμερο”

Η παρουσιάστρια μιλά για το Φως στο τούνελ

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο