Έτοιμος για την ευκαιρία του ο Ίνγκασον
00:55 - 11/10/2019
Σε δηλώσεις του στην Ισλανδία, ο Ίνγκι Ίνγκασον αναφέρθηκε στην παρουσία του στον ΠΑΟΚ, στο γεγονός ότι δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, αλλά και στην αναμονή του για να πάρει ευκαιρίες.Αναλυτικά όσα είπε:«Δεν έχει πάει όπως ήλπιζα, αλλά κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω εμένα και την ομάδα μου. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά πολύ χρόνο κι ελπίζω ότι τώρα θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορώ να βοηθήσω το σύλλογο μου, αλλά και την εθνική ομάδα στους στόχους τους.Είναι σημαντικό που μπαίνω σε διαδικασία αγώνων. Πιστεύω ότι για κάθε παίκτη που θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι δύσκολο και μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος. Είναι καλό για μένα όμως, που τώρα έρχομαι σε διαφορετικό
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρεις συμβουλές για το καθάρισμα του κινητού σας
Το κινητό μας τηλέφωνό είναι ένα από τα αντικείμενα που συγκεντρώνει πολλά μικρόβια επάνω του και θα πρέπει
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΙδέες για ανακαίνιση του μπάνιου
Η ανακαίνιση του σπιτιού είναι μια υπέροχη διαδικασία. Όμορφες αλλαγές συμβαίνουν στους χώρους του σπιτιού μας. Όμορφα υφάσματα, ζωηρά χρώματα καινούρια διακοσμητικά αντικείμενα. Ένας από τους πιο βασικούς χώρους του σπιτιού που συνήθως χρειάζεται ανακαίνιση ανά τακτά χρονικά διαστήματα είναι το μπάνιο και οι λόγοι διάφοροι. Εμφάνιση υγρασίας στους τοίχους, χαλασμένες σωληνώσεις ή και πλακάκια. ...
The post Ιδέες για ανακαίνιση του μπάνιου appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε το στο agrinionews.grΈτοιμος για Βραζιλία ο Εσίτι!
Συνέντευξη παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Άντερσον Εσίτι, ο οποίος αναφέρθηκε στο φιλικό της χώρας του με την Βραζιλία. Αναλυτικά όσα είπε: «Αν μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά για την ομάδα και επιθυμία μας είναι η νίκη. Δεν είμαι θεός, παίζω επαγγελματικά ποδόσφαιρο εδώ […]
Διαβάστε το στο thessports.gr