Συγκλονίζει ο Μίκης Θεοδωράκης: «75 χρόνια ίδια μυαλά, ίδιος μεσαίωνας»

00:00 - 13/04/2020

Συγκλονίζει ο Μίκης Θεοδωράκης με την παρέμβαση του υπέρ των καλλιτεχνών εξαπολύοντας μύδρους κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας συγκεκριμένα “τους σημερινούς αρμόδιους του Υπουργείου Οικονομικών οι οποίοι δεν συμπεριέλαβαν τους καλλιτέχνες όλων των κλάδων και γενικά όλους εκείνους που απασχολούνται με οποιαδήποτε ιδιότητα στον χώρο της Τέχνης, στο μέτρο του επιδόματος των 800 ή 600 ή […] The post Συγκλονίζει ο Μίκης Θεοδωράκης: «75 χρόνια ίδια μυαλά, ίδιος μεσαίωνας» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο logiastarata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρέμβαση Μίκη Θεοδωράκη: 75 χρόνια, ίδια μυαλά - Γιατί καταγγέλλει "μεσαίωνα"

Ο Μίκης Θεοδωράκης κάνει λόγο για "μεσαίωνα" που χαρακτηρίζει τους αρμόδιους του υπουργείου Οικονομικών, καταγγέλλοντας ότι δεν συμπεριλαμβάνονται όλοι οι καλλιτέχνες στο μέτρο του επιδόματος των 800 ή των 600 ευρώ. Στη δήλωσή υπό τον τίτλο"75 χρόνια, ίδια μυαλά!" ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης επισημαίνει μεταξύ άλλων: "Ειλικρινά λυπάμαι, γιατί έζησα για να ξαναδώ ότι οι βαθύτατα σκοταδιστικές αντιλήψεις εξακολουθούν να υπάρχουν, ενώ η Ελληνική Τέχνη και οι Έλληνες καλλιτέχνες είναι αυτοί που κράτησαν τον λαό μας όρθιο σε μέρες δύσκολες για την πατρίδα μας, γεγονός που δικαιωματικά θα έπρεπε να τους τοποθετεί στην πρώτη γραμμή της εκτίμησης των αρμοδίων αρχών μιας πολιτισμένης χώρας". Αναλυτικά

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Μίκης Θεοδωράκης για τον αποκλεισμό καλλιτεχνών από τα 800 ευρώ: «75 χρόνια ίδια μυαλά, ίδιος μεσαίωνας»

Θέση για το γεγονός ότι οι καλλιτέχνες δεν συμπεριελήφθησαν από την πολιτεία μεταξύ των εργαζομένων που θα λάβουν το επίδομα των 800 ευρώ πήρε ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. Στη δήλωση-παρέμβασή ο μουσικοσυνθέτης επικρίνει το υπουργείο Οικονομικών για το γεγονός ότι δεν συμπεριέλαβε τους καλλιτέχνες στο μέτρο του επιδόματος. «Ώστε οι... The post Ο Μίκης Θεοδωράκης για τον αποκλεισμό καλλιτεχνών από τα 800 ευρώ: «75 χρόνια ίδια μυαλά, ίδιος μεσαίωνας» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ logiastarata.gr

ΣΑΣΜΟΣ: Η Αργυρώ θέτει τελεσίγραφο στον Αστέρη για τη Σάντρα

ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΙΙ: Ο Νικόλας προβληματίζεται με την απογοήτευση της Πέρσας

FAMAGUSTA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11 (VIDEO)

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 145 (VIDEO)

ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – Spoiler: Δημήτρης κι Άννα μπροστά στο μεγάλο δίλημμα

FAMAGUSTA: Η Χριστίνα πείθεται να δώσει τη μαρτυρία της στον Μάικλ