Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι μεγάλο το μωρό»

10:42 - 14/04/2020

Στο Happy Day μίλησε μέσω Skype το πρωί της Τρίτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία αναφέρθηκε στα συναισθήματά της λίγες ημέρες πριν γίνει μαμά,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι μεγάλο το μωρό

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι εξομολογήθηκε στο "Happy Day", τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της λίγο πριν γίνει μαμά, εν μέσω της πανδημίας. "Μπαίνω στον μήνα μου αυτή τη βδομάδα. Έχω πάρει αρκετά κιλά, αλλά δεν πειράζει. Η εγκυμοσύνη είναι μία. Κάνω δύο βήματα και λαχανιάζω, αλλά δε μπορώ να πω πως έχω ταλαιπωρηθεί. Ήταν μια πολύ καλή εγκυμοσύνη. Νομίζω τον έφαγα τον γάιδαρο, έχει μείνει πολύ λίγο. Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι αρκετά μεγάλο το μωρό, καμία σχέση με το πρώτο. Είναι και αγόρι αυτό. Θα είναι λίγο περίεργο αυτή τη φορά. Μου είπαν πως θα είναι μόνο ο Άρης μαζί μου. Ότι αν βγει δεν θα μπορεί να ξαναγυρίσει. Ο Άρης θα είναι εκεί τρεις μέρες, δεν θα πάει πουθενά

Διαβάστε το στο thestival.gr

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι μεγάλο το μωρό» Video

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μετρά αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της! The post Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι μεγάλο το μωρό» Video appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Μπορεί να γεννήσω λίγο νωρίτερα γιατί είναι αρκετά μεγάλο το μωρό

Καλεσμένη του «Happy Day» ήταν το πρωί της Τρίτης η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»