Θεόδωρος Χριστόπουλος: Υποψηφιότητα για την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών

08:42 - 16/04/2020

Υποψηφιότητα για τις επικείμενες πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πατρών θέτει με το μήνυμά του στο πανεπιστημιακό βήμα ο καθηγητής του τμήματος χημείας του Πατρινού ΑΕΙ Θεόδωρος Χριστόπουλος .

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεόδωρος Χριστόπουλος: Υποψηφιότητα για την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών

Υποψηφιότητα για τις επικείμενες πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο Πατρών θέτει με το μήνυμά του στο πανεπιστημιακό βήμα ο καθηγητής του τμήματος χημείας του Πατρινού ΑΕΙ Θεόδωρος Χριστόπουλος . Μεταξύ άλλων στο μήνυμά του αναφέρει: «Προχωρώ με συναίσθηση ότι κίνητρό μου δεν είναι η προσωπική φιλοδοξία, αλλά η γνήσια διάθεσή μου για προσφορά στο Πανεπιστήμιο. Η διαδικασία των πρυτανικών εκλογών θα οριστικοποιηθεί σύντομα με πολυνομοσχέδιο. Μετά την ψήφισή του, θα σας ανακοινώσω τους συναδέλφους-συνεργάτες μου που θα πλαισιώσουν το πρυτανικό σχήμα. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, κινούμενοι πάντοτε σε πλαίσιο ακαδημαϊκότητας και ευπρέπειας» και προσθέτει: «Στο δι

Διαβάστε το στο dete.gr

Πανεπιστήμιο Πατρών: Θέτει υποψηφιότητα για την Πρυτανεία ο Θόδωρος Χριστόπουλος

Τι αναφέρει στο μήνυμα του 

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων