Παύλος Γιαννακόπουλος: Ένα μυθικό ντοκιμαντέρ (vid)
12:35 - 17/04/2020
Δείτε το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του αείμνηστου εμβληματικού άντρα και τον μύθο που έχτισε στους «πράσινους»
The post Παύλος Γιαννακόπουλος: Ένα μυθικό ντοκιμαντέρ (vid) appeared first on sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παύλος Γιαννακόπουλος: Το ντοκιμαντέρ (BINTEO)
Με τίτλο: «Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός μου», η πράσινη ΚΑΕ ανέβασε στον λογαριασμό της στο YouTube ολόκληρο το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ηγέτη της.
The post Παύλος Γιαννακόπουλος: Το ντοκιμαντέρ (BINTEO) appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΠαύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός μου - Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ της ΚΑΕ
Σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού μιλούν για το έργο, τη ζωή και το πάθος του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του «τριφυλλιού»Ο Παύλος Γιαννακόπουλος υπήρξε κάτι περισσότερο από αθλητικός παράγοντας και άφησε το στίγμα του επί δεκαετίες στην επιχειρηματικότητα, στον αθλητισμό και στον Παναθηναϊκό. Στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό
Διαβάστε το στο madata.gr«Παύλος Γιαννακόπουλος: Ο Παναθηναϊκός μου»: Το ντοκιμαντέρ του ηγέτη της «πράσινης» ΚΑΕ (βίντεο)
Στη δημοσιότητα και ελεύθερος για όλους του φίλους του μπάσκετ είναι από το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (17/4) το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο.
Κανείς δεν γνώριζε για το ντοκιμαντέρ του εμβληματικού ηγέτη του Παναθηναϊκού με την πράσινη ΚΑΕ να επιλέγει να το δημοσιοποιήσει μέσω YouTube, ώστε να είναι εφικτή η πρόσβαση όλων για να το παρακολουθήσουν.
Τεράστιες μορφές του αθλητισμού και όχι μόνο μιλούν για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, έτσι όπως τον έζησαν από κοντά.
Ο γιος του Δημήτρης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Ντομινίκ Ουίλκινς, ο Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Σιμόν Μ
Διαβάστε το στο pronews.gr