Κορωνοϊός: Σε φάση «μαζικής μόλυνσης» η Ουγγαρία – Ο Ορμπάν ζήτησε εκκένωση νοσοκομείων

20:12 - 17/04/2020

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν υπεραμύνθηκε της αμφιλεγόμενης απόφασής του να απελευθερώσει χιλιάδες νοσοκομειακές κλίνες για να διατεθούν σε ασθενείς με κορωνοϊό, παρά τις επικρίσεις ειδικών που επισημαίνουν ότι αυτή η απόφαση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των ανθρώπων που πάσχουν από άλλες σοβαρές ασθένειες. Την 7η Απριλίου, το... The post Κορωνοϊός: Σε φάση «μαζικής μόλυνσης» η Ουγγαρία – Ο Ορμπάν ζήτησε εκκένωση νοσοκομείων appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Σε φάση «μαζικής μόλυνσης» η Ουγγαρία – Ο Ορμπάν ζήτησε εκκένωση νοσοκομείων

Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν υπεραμύνθηκε της αμφιλεγόμενης απόφασής του να απελευθερώσει χιλιάδες νοσοκομειακές κλίνες για να διατεθούν σε ασθενείς με κορωνοϊό, παρά τις επικρίσεις ειδικών που επισημαίνουν ότι αυτή η απόφαση θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των ανθρώπων που πάσχουν από άλλες σοβαρές ασθένειες. Την 7η Απριλίου, το... The post Κορωνοϊός: Σε φάση «μαζικής μόλυνσης» η Ουγγαρία – Ο Ορμπάν ζήτησε εκκένωση νοσοκομείων appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]