Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον σύντροφο της γόνο εφοπλιστικής οικογένειας

11:16 - 19/04/2020

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο σύντροφός της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο οποίος γίνεται 30 χρόνων, με την παρουσιάστρια του Open να του εύχεται δημοσίως Χρόνια Πολλά. Με μια ανάρτησή της στο Instagram και μια κοινή τους φωτογραφία από το περασμένο καλοκαίρι στην Κέρκυρα, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Χρόνια πολλά μωρό μου. Η ζωή […]

Διαβάστε Περισσότερα στο makeleio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Κατερίνας Καινούργιου με τον σύντροφο της γόνο εφοπλιστικής οικογένειας

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο σύντροφός της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο οποίος γίνεται 30 χρόνων, με την παρουσιάστρια του Open να του εύχεται δημοσίως Χρόνια Πολλά. Με μια ανάρτησή της στο Instagram και μια κοινή τους φωτογραφία από το περασμένο καλοκαίρι στην Κέρκυρα, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: «Χρόνια πολλά μωρό μου. Η ζωή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο σύντροφός της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο οποίος γίνεται 30 χρόνων, με την παρουσιάστρια του Open να του εύχεται δημοσίως Χρόνια Πολλά. Με μια ανάρτησή της στο Instagram και μια κοινή τους φωτογραφία από το περασμένο καλοκαίρι στην Κέρκυρα, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε: Χρόνια πολλά μωρό μου. Η ζωή είναι καλύτερη μαζί σου, βάζοντας hashtag η αγάπη μου, ένας και μοναδικός. Πρόκειται για την πρώτη κοινή τους φωτογραφία που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία φαίνεται πολύ ερωτευμένη. Συχνά στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε αναφέρει ότι το διάστημα της καραντίνας λόγω κορονοϊού το περνάει μαζί με τον σύντροφό τ

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ makeleio.gr

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – ΕΡΙΞΑΝ “ΜΑΥΡΟ” ΣΤΟ ART ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ…

Τι ισχύει για τη χρήση μάσκας προστασίας, στις Ένοπλες Δυνάμεις…

ΚΕΡΚΥΡΑ : Σε εξέλιξη φωτιά στον ΧΥΤΑ, στην περιοχή Τεμπολόνι…

Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας σε τροχαίο με μοτοσυκλέτα στην Ιεράπετρα… (Εικόνες)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η “ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ” – 58.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ “ΣΦΥΡΙ” ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΤΩΝ FUNDS ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ “ΑΙΜΑ” – ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ ΑΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ”- ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Όχι από Ιράν στις ΗΠΑ, σε διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων…