Κορονοϊός: Ο Τζόκοβιτς τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον ιό

09:15 - 20/04/2020

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς τάχθηκε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό, υποστηρίζοντας πως είναι δικαίωμά του να κάνει ή όχι το εμβόλιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζόκοβιτς: «Είμαι αντίθετος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορονοϊό»

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Διαβάστε το στο

Ο Τζόκοβιτς τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό

Αντίθετος στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον Covid-19, είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συζήτηση που είχε, μέσω Facebook live, με Σέρβους συναδέλφους του. Ο Νο.1 Σέρβος αντισφαιριστής τόνισε πως είναι προσωπικό του δικαίωμα να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και πως κανένας δεν μπορεί να τον κρίνει για τη συγκεκριμένη απόφαση. «Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο προκειμένου να ταξιδέψω. Αλλά αν γίνει υποχρεωτικό, τι θα συμβεί; Θα πρέπει να αποφασίσω. Έχω τις δικές μου σκέψεις για το θέμα κι αν αυτές οι σκέψεις αλλάξουν κάποια στιγμή, δεν το γνωρίζω. Υποθετικά, αν η σεζόν συνεχιστεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Κορωνοϊός: Ο Τζόκοβιτς τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον ιό

Η κρίση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό την αθλητική δραστηριότητα, με το τένις να είναι μεταξύ των αθλημάτων που έχουν πληγεί σημαντικά, αφού σπουδαία τουρνουά όπως το Ρολάν Γκαρός και το Γουίμπλεντον έχουν αναβληθεί επ’ αόριστον. Η σεζόν φαντάζει δύσκολο να συνεχιστεί πριν από τον Σεπτέμβριο, ενώ η... The post Κορωνοϊός: Ο Τζόκοβιτς τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον ιό appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κορωνοϊός: Η δήλωση του Τζόκοβιτς για το υποχρεωτικό εμβόλιο που θα συζητηθεί

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να πλήττει ολόκληρο τον κόσμο, με άπαντες να περιμένουν τα τεστ και το εμβόλιο που θα αποτρέψουν την περαιτέρω εξάπλωσή του και θα μειώσουν τους θανάτους, αλλά υπάρχουν διάφορες απόψεις όσον αφορά τη χρήση τους.

Διαβάστε το στο real.gr

Κορωνοϊός: Ο Τζόκοβιτς τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον ιό

Η κρίση του κορωνοϊού έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό την αθλητική δραστηριότητα, με το τένις να είναι μεταξύ των αθλημάτων που έχουν πληγεί σημαντικά, αφού σπουδαία τουρνουά όπως το Ρολάν Γκαρός και το Γουίμπλεντον έχουν αναβληθεί επ’ αόριστον. Η σεζόν φαντάζει δύσκολο να συνεχιστεί πριν από τον Σεπτέμβριο, ενώ η... The post Κορωνοϊός: Ο Τζόκοβιτς τάσσεται κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον ιό appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Διαφωνεί ο Τζόκοβιτς με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορονοϊό

Αντίθετος με την προοπτική εμβολιασμού λόγω κορονοϊού είναι ο Νόβακ…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Νόβακ Τζόκοβιτς: «Δεν θα ήθελα να με υποχρεώσουν να εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό»

Αντίθετος με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τον κορονοϊό εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. «Προσωπικά, είμαι αντίθετος στον εμβολιασμό και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο προκειμένου να ταξιδέψω. Αλλά αν γίνει υποχρεωτικό, τι θα συμβεί; Θα πρέπει να αποφασίσω. Έχω τις δικές μου σκέψεις για το θέμα κι αν αυτές οι σκέψεις αλλάξουν κάποια στιγμή, δεν το γνωρίζω. Υποθετικά, αν η σεζόν συνεχιστεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο, αν και κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο, καταλαβαίνω πως ένα εμβόλιο θα κριθεί απαραίτητο για την αποφυγή μίας αυστηρής καραντίνας, αν και δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν», ανέφερε ο Σέρβος τενίστας κατά τη διάρκεια επικοινωνίας με άλλους αθλητές από την πατρί

Διαβάστε το στο pronews.gr

Κορονοϊός: Η δήλωση του Τζόκοβιτς για το υποχρεωτικό εμβόλιο που θα συζητηθεί

Κορονοϊός: Η δήλωση του Τζόκοβιτς για το υποχρεωτικό εμβόλιο που θα συζητηθεί 20/04/2020

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Νόβακ Τζόκοβιτς: "Δεν θα ήθελα να εμβολιαστώ για τον κορωνοϊό"

"Έχω τις δικές μου σκέψεις για το θέμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Sport24

Manny Pacquaio: Άρχισε τις προπονήσεις για τον αγώνα με τον McGregor

Μίλαν: Πήρε Χάουγκε, θέλει δανεικό τον Νταλότ

Ο Κεντέρης οραματίστηκε τον τελικό εκατοντάδες φορές πριν τον τρέξει

Τρικλοποδιές στον εαυτό του

Tότεναμ: Θέλει τον Ρίντιγκερ

LIVE: Μεταγραφές (29/9)