Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα της – «Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου»

13:09 - 20/04/2020

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τη μέρα που η Κατερίνα Γκαγκάκη “έχασε” τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Σήμερα, στον αέρα της […] The post Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα της – «Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κατερίνα Γκαγκάκη για την απώλεια του πατέρα της: «Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου» (βίντεο)

Όλα όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Διαβάστε το στο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα της

H Κατερίνα Γκαγκάκη πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Η παρουσιάστρια,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα της: "Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου" (VIDEO)

Τρεις εβδομάδες πέρασαν από τη μέρα που η Κατερίνα Γκαγκάκη “έχασε” τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Από αύριο, μάλιστα, θα επιστρέψει και στο πλατό. «Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι με περιμένει κάτι τόσο δύσκολο, αλλά παρ’ όλα αυτά τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Ήταν το πιο δύσκολο Πάσχα, ήταν στιγμές που νόμιζα ότι ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής μου ενδεχομένως.  

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα της – «Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου»

Όλα όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα. The post Η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογείται για την απώλεια του πατέρα της – «Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Οι πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου» (βίντεο)

Έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από τη μέρα που η Κατερίνα Γκαγκάκη «έχασε»τον πολυαγαπημένο της πατέρα. Τη Δευτέρα του Πάσχα (20/4) μίλησε στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, σε ζωντανή σύνδεση μέσω skype για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Από αύριο (21/4), μάλιστα, θα επιστρέψει και στο πλατό. «Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν φανταζόμουν ποτέ […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο