«Πονούσε όλο μου το σώμα»: Ο Τομ Χανκς περιγράφει με λεπτομέρειες τα συμπτώματα του κορωνοϊού
16:43 - 20/04/2020
Έχοντας αναρρώσει πλέον πλήρως, ο Τομ Χανκς αποφάσισε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και…
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τομ Χανκς: Περιγράφει με λεπτομέρειες τα συμπτώματα του κορωνοϊού - «Πονούσε όλο μου το σώμα»
Έχοντας αναρρώσει πλέον πλήρως, ο Τομ Χανκς αποφάσισε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και…
Διαβάστε το στο NewsBombΤομ Χανκς: Περιγράφει με λεπτομέρειες τα συμπτώματα του κορονοϊού - Πονούσε όλο μου το σώμα
Έχοντας αναρρώσει πλέον πλήρως, ο Τομ Χανκς αποφάσισε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και για όλα τα συμπτώματα που είχε όσο καιρό ήταν ασθενής.
Μετά τη Ρίτα Γουίλσον ήρθε η σειρά του Τομ Χανκς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη
Διαβάστε το στο madata.grΚορωνοϊός: Ο Τομ Χανκς περιγράφει τα συμπτώματα του ιού
Ο διάσημος ηθοποιός, Τόμ Χανκς, έχοντας αναρρώσει πλέον από τον κορωνοϊό, αποφάσισε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την περιπέτειά του και...
The post Κορωνοϊός: Ο Τομ Χανκς περιγράφει τα συμπτώματα του ιού appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr