Euroleague: Στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο Πρίντεζης! (vid)
11:35 - 21/04/2020
Ο Γιώργος Πρίντεζης ψηφίστηκε όπως είναι λογικό στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-2019 στη Euroleague, όντας ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη.
Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Euroleague: Δεύτερος Έλληνας στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα ο Πρίντεζης
Μέλος της καλύτερης ομάδας της Euroleague για την δεκαετία 2010-2020 ψηφίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ είχε προηγηθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης
Διαβάστε το στο Euroleague : Στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο Πρίντεζης
Ο Γιώργος Πρίντεζης ψηφίστηκε όπως είναι λογικό στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-2019 στην Euroleague, όντας ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη
Διαβάστε το στο Euroleague : Στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο Πρίντεζης
Ο Γιώργος Πρίντεζης ψηφίστηκε όπως είναι λογικό στην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας 2010-2019 στην Euroleague, όντας ο δεύτερος Έλληνας μετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη
Διαβάστε το στο tovimaΣτην κορυφαία ομάδα της 10ετίας της Euroleague ο Πρίντεζης
Μέλος της καλύτερης ομάδας της Ευρωλίγκας για την δεκαετία 2010-2020 ψηφίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο 35χρονος φόργουορντ επιβραβεύτηκε για τους δύο τίτλους (2012, 2013) και τις παρουσίες σε δύο ακόμη τελικούς (2015, 2017) που είχε με τον Ολυμπιακό. «Αν κάποιος μου έλεγε πριν λίγα χρόνια ότι θα ήμουν μέλος της...
The post Στην κορυφαία ομάδα της 10ετίας της Euroleague ο Πρίντεζης appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣτην κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο Πρίντεζης-Σπανούλης: Σου αξίζει φιλαράκι μου [videos, photo]
Την Τρίτη του ορθόδοξου Πάσχα (21/4) και δύο ημέρες πριν από την ονομαστική εορτή του, ο Γιώργος Πρίντεζης «εισήχθη» στην All Decade Team (2010-20) της Euroleague.
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΣτην κορυφαία ομάδα της 10ετίας της Euroleague ο Γιώργος Πρίντεζης
Μέλος της καλύτερης ομάδας της Ευρωλίγκας για την δεκαετία 2010-2020 ψηφίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.
Ο 35χρονος φόργουορντ επιβραβεύτηκε για τους δύο τίτλους (2012, 2013) και τις παρουσίες σε δύο ακόμη τελικούς (2015, 2017) που είχε με τον Ολυμπιακό.
«Αν κάποιος μου έλεγε πριν λίγα χρόνια ότι θα
Διαβάστε το στο madata.grΟλυμπιακός: Στην ομάδα της 10ετίας στην Euroleague ο Πρίντεζης (vid)
Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι και επίσημα στην All Decade Euroleague Team: "Χαρούμενος για όσα πετύχαμε με την ομάδα. Κλαίγανε όταν πήρανε τα τρόπαια.
Διαβάστε το στο fosonline.gr