Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Φυγομαχεί ο Μητσοτάκης μετατρέποντας την ερώτηση Τσίπρα για τα voucher σε ενημέρωση αρχηγών για την πανδημία
16:27 - 21/04/2020
Πολιτική
Τακτικισμούς με στόχο την αποφυγή απαντήσεων στο φιάσκο με τα voucher βλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε ενημέρωση των αρχηγών για την πανδημία.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός μετέτρεψε, κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής, την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για την υπόθεση των εξευτελιστικών προγραμμάτων κατάρτισης των επιστημόνων σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία.
Πιο συγκεκριμένα, οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλουν ότι "μετά την επίκαιρη ερώτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το φιάσκο με τα εξευτελιστικά προγράμματα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων, ο κ. Μητσοτάκης φυγομαχεί με τακτικισμού
Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr