Άρση μέτρων: Οι πιθανές ημερομηνίες για τα σχολεία, τι θα γίνει με την ελεύθερη μετακίνηση
08:57 - 24/04/2020
Ο σχεδιασμός για την σταδιακή άρση των μέτρων από τις 4 Μαΐου προχωράει. Σήμερα η εισήγηση των ειδικών για τα σχολεία, για τα οποία υπάρχουν επίσημς κυβερνητικές δηλώσεις ότι θα ανοίξουν. Τι θα γίνει για τις μετακινήσεις.Τα σχολεία έρχονται να ολοκληρώσουν το σχέδιο της κυβέρνησης για την άρση των περιοριστικών μέτρων και των μέτρων μετακίνησης.
Η εισήγηση των ειδικών επί της υγείας για τα σχολεία αναμένεται να παραδοθεί σήμερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα λάβει τις αποφάσεις του μετά τις τελικές συσκέψεις το Σαββατοκύριακο.
Κρίσιμο ορόδημο είναι 4η Μαΐου, με την άρση των περιορισμών στην κυκλοφορία, την κατάργηση των SMS και των βεβαιώσεων για τις μετακινήσεις, καθώς και το άνοιγμα τω
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άρση μέτρων: Οι πιθανές ημερομηνίες για το άνοιγμα των σχολείων - Τι θα γίνει με την ελεύθερη μετακίνηση
Άρση μέτρων: Οι πιθανές ημερομηνίες για το άνοιγμα των σχολείων - Τι θα γίνει με την ελεύθερη μετακίνηση
24/04/2020
Διαβάστε το στο filathlos.gr