Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινεί η ανάρτησή του για τον αδικοχαμένο αδελφό της συζύγου του

09:45 - 24/04/2020

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή χθες ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μία ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους. Ωστόσο,...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τσαλίκης: Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδικοχαμένο κουνιάδο του

Ο Γιώργος Τσαλίκης έκανε μία ανάρτηση για να ευχαριστήσει τους χιλιάδες διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές τους, αλλά δεν ξέχασε και τον αδερφό της συζύγου του που έχει φύγει από την ζωή

Διαβάστε το στο

Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινεί το μήνυμα για τον αδικοχαμένο του κουνιάδο

Η χθεσινή ημέρα ήταν ξεχωριστή για τον Γιώργο Τσαλίκη, αφού είχε την ονομαστική του εορτή. Ο τραγουδιστής δέχτηκε πολλές ευχές από συγγενείς, φίλους αλλά και από τους followers του.Ο ίδιος έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον αδικοχαμένο αδερφό της συζύγου του Δώρας Δημητροπούλου, τον Γιώργο, που «έφυγε» από τη ζωή πριν χρόνια εξαιτίας ενός τροχαίου δυστυχήματος. «Εμένα σήμερα με θυμηθήκατε όλοι .. Νιώθω γι αυτό τεράστια χαρα κι ευγνωμοσύνη .. Σας ευχαριστώ και σσς αγαπώ πολύ ...Σήμερα όμως θα γιόρταζε κι ένας άλλος Γιωργος ... Ο Αδερφος της Δώρας που χάσαμε άδικα .. Μπορεί εκεί που είναι να τον γιορτάζουν δε ξέρω .. Εμείς όμως όχι εδώ ..

Διαβάστε το στο dikaiologitika.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»