Τσακαλώτος για το σκόιλ ελικίκου: Υπάρχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα με χειρότερα ελληνικά από τα δικά μου.
16:43 - 24/04/2020
Με αυτοσαρκασμό σχολίασε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος το θέμα με τα προγράμματα κατάρτισης των επιστημόνων για το επίδομα…
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τι είπε πάλι ο Τσακαλώτος! «Υπάρχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα με χειρότερα ελληνικά από τα δικά μου»
Με το γνωστό του χιούμορ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες σε ΚΕΚ που έκαναν google translate σε κείμενα που έστειλαν στα e-mail επιστημόνων για τηλεκατάρτιση. Μιλώντας σχετικά με την περίφημη φράση: «Σκοιλ Ελικικού» που έχει προκαλέσει σάλο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε με χιούμορ στη Βουλή: «Μάθαμε από όλη αυτή την ιστορία […]
The post Τι είπε πάλι ο Τσακαλώτος! «Υπάρχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα με χειρότερα ελληνικά από τα δικά μου» appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.grΤσακαλώτος για τηλεκατάρτιση: Υπάρχουν εκπαιδευτικά ιδρύματα που ξέρουν χειρότερα ελληνικά από εμένα
Με αρκετή δόση αυτοσαρκασμού αναφέρθηκε στα προγράμματα τηλεκατάρτισης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Διαβάστε το στο Cnn.gr