Γερμανία: Διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους εν μέσω της πανδημίας

00:00 - 26/04/2020

Αστυνομικοί, φορώντας μάσκες, συγκρούστηκαν σήμερα με δεκάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Βερολίνου για να διαμαρτυρηθούν για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους εν μέσω της πανδημίας. "Θέλω πίσω τη ζωή μου", φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως "Προστατεύστε τα συνταγματικά δικαιώματα", "Η ελευθερία δεν είναι τα πάντα αλλά χωρίς ελευθερία τα πάντα είναι τίποτα" και "Μπαμπά, τι είναι φιλί;". Η αστυνομία ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι συνελήφθησαν πάνω από 100 διαδηλωτές. Ορισμένοι από τους διαδηλωτές προσπαθούσαν να τηρήσουν τις αποστάσεις και φορούσαν μάσκες, όμως άλλοι είχαν συγκεντρωθεί όλοι μαζί. Μοίραζαν εφημερίδες με τον τίτλο "Δη

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γερμανία – Κορονοϊός: Διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους εν μέσω της πανδημίας

Αστυνομικοί, φορώντας μάσκες, συγκρούστηκαν το Σάββατο με δεκάδες διαδηλωτές που...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γερμανία-κορονοϊός: Διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους εν μέσω της πανδημίας

Αστυνομικοί, φορώντας μάσκες, συγκρούστηκαν σήμερα με δεκάδες διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Βερολίνου για να διαμαρτυρηθούν για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους εν μέσω της πανδημίας. “Θέλω πίσω τη ζωή μου”, φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως “Προστατεύστε τα συνταγματικά δικαιώματα”, “Η ελευθερία δεν είναι τα πάντα αλλά χωρίς ελευθερία τα […] The post Γερμανία-κορονοϊός: Διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους εν μέσω της πανδημίας appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr

Βερολίνο: Συγκρούσεις σε διαδήλωση για καταπάτηση συνταγματικών δικαιωμάτων εν μέσω της πανδημίας

Βερολίνο: Συγκρούσεις σε διαδήλωση για καταπάτηση συνταγματικών δικαιωμάτων εν μέσω της πανδημίας Σαβ, 25/04/2020 - 23:49

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Γερμανία: Νομοσχέδιο για την εργασία από το σπίτι και μετά τη λήξη της πανδημίας

Με τα σχολεία κλειστά και με πολλές εταιρείες να ενθαρρύνουν την τηλεεργασία για να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού, εκτιμάται ότι έχει αυξηθεί στο 25% περίπου (από 12% συνήθως) το ποσοστό των Γερμανών που εργάζονται από το σπίτι τους.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Γερμανία: Διαδηλώσεις για καταπάτηση συνταγματικών δικαιωμάτων με αφορμή τον κορωνοϊό

Αστυνομικοί, φορώντας μάσκες, συγκρούστηκαν σήμερα Σάββατο με διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο για να διαμαρτυρηθούν για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους εν μέσω της πανδημίας. «Θέλω πίσω τη ζωή μου», φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως «Προστατεύστε τα συνταγματικά δικαιώματα», «Η ελευθερία δεν είναι τα πάντα αλλά χωρίς ελευθερία τα πάντα είναι […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Γερμανία: Διαδηλώσεις για καταπάτηση συνταγματικών δικαιωμάτων με αφορμή τον κορωνοϊό

Αστυνομικοί, φορώντας μάσκες, συγκρούστηκαν σήμερα Σάββατο με διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν στο Βερολίνο για να διαμαρτυρηθούν για την καταπάτηση των συνταγματικών δικαιωμάτων τους εν μέσω της πανδημίας. Θέλω πίσω τη ζωή μου, φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, κρατώντας πλακάτ με συνθήματα όπως Προστατεύστε τα συνταγματικά δικαιώματα, Η ελευθερία δεν είναι τα πάντα αλλά χωρίς ελευθερία τα πάντα είναι τίποτα και Μπαμπά, τι είναι φιλί;. Η αστυνομία ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι συνελήφθησαν πάνω από 100 διαδηλωτές. Ορισμένοι από τους διαδηλωτές προσπαθούσαν να τηρήσουν τις αποστάσεις και φορούσαν μάσκες, όμως άλλοι είχαν συγκεντρωθεί όλοι μαζί. Μοίραζαν εφημερίδες με τον τίτλο Δημοκρατική Αντίσταση, πο

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο