Κορονοϊός: Βελγίδα, θετική στον ιό, γέννησε με καισαρική ένα κοριτσάκι

00:03 - 26/04/2020

Μια Βελγίδα που διαγνώστηκε με κορονοϊό γέννησε ένα κοριτσάκι, όμως τώρα θα πρέπει να μάθει πώς να θηλάζει και να φροντίζει το μωρό της, αλλά ακόμη και να κοιμάται, φορώντας προστατευτική μάσκα.Η μικρή Μαό γεννήθηκε στις 23 Απριλίου στις Βρυξέλλες με καισαρική, λόγω άλλων επιπλοκών που παρουσίασε η μητέρα της, οι οποίες δεν συνδέονταν με κορονοϊό. Εξαιτίας όμως αυτών των προβλημάτων υγείας, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο να την υποβάλουν σε εξέταση για τον SARS-CoV-2, αν και δεν παρουσίαζε κανένα σύμπτωμα. «Μου είπαν ότι θα κάνουν τεστ για την Covid-19 και νόμιζα ότι θα ήταν αρνητικό. Την επομένη, ο γυναικολόγος μου μού τηλεφώνησε και είπε ότι ήμουν θετική. Έπεσα από τα σύννεφα» είπε η Αμαντίν, που

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναίκα θετική στον κορονοϊό γέννησε με καισαρική ένα κοριτσάκι

Μια Βελγίδα που διαγνώστηκε με τον νέο κοροναϊό γέννησε ένα κοριτσάκι, όμως τώρα θα πρέπει να μάθει πώς να θηλάζει και να φροντίζει το μωρό της, αλλά ακόμη και να κοιμάται, φορώντας προστατευτική μάσκα. Η μικρή Μαό γεννήθηκε στις 23 Απριλίου στις Βρυξέλλες με καισαρική, λόγω

Διαβάστε το στο madata.gr

Γυναίκα, θετική στον κοροναϊό γέννησε με καισαρική ένα κοριτσάκι

Η Βελγίδα πρέπει να μάθει τώρα πώς να φροντίζει το μωρό της

Διαβάστε το στο news.gr

Βελγίδα, θετική στον νέο κορωνοϊό, γέννησε με καισαρική ένα κοριτσάκι

Μια Βελγίδα που διαγνώστηκε με τον νέο κορωνοϊό γέννησε ένα κοριτσάκι, όμως τώρα θα πρέπει να μάθει πώς να θηλάζει και να φροντίζει το μωρό της, αλλά ακόμη και να κοιμάται, φορώντας προστατευτική μάσκα.

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά