Έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος ο Ηλίας Γρηγόρης μετά το σάλο από την ανάρτησή του για τον Κ. Μητσοτάκη
14:00 - 26/04/2020
Με ευθύ τρόπο απαντά μέσω του thebest.gr ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, στο σάλο που έχει προκληθεί από το πρωί της Κυριακής λόγω μιας ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook με την οποία επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Κυριακό Μητσοτάκη για την εμφάνισή του στη συναυλία που έδινε η Πρωτοψάλτη σε δρόμους της Αθήνας χρησιμοποιώντας και εκφράσεις που δεν θεωρούνται κόσμιες (μαλ…κας).
Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης μετά την κατακραυγή για τις αναρτήσεις του
Διαβάστε το στο Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης μετά τον σάλο με τις χυδαίες αναρτήσεις
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Γρηγόρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις χυδαίες αναρτήσεις του στο Facebook
Διαβάστε το στο Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης μετά τον σάλο με τις χυδαίες αναρτήσεις
Εκτός ΣΥΡΙΖΑ έθεσε εαυτόν ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Ηλίας Γρηγόρης, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις χυδαίες αναρτήσεις του στο Facebook
Διαβάστε το στο tanea.grΕκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης μετά το υβριστικό σχόλιο κατά του Κ. Μητσοτάκη
Την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας ζήτησε ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση του στο Facebook για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στην επίμαχη ανάρτηση, ο Ηλίας Γρηγόρης επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμφάνισή του στη συναυλία που έδινε η Πρωτοψάλτη σε δρόμους της Αθήνας, και τον χαρακτήρισε υβριστικά.
Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις και η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας τη διαγραφή του κ. Γρηγόρη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Η απάντηση του Ηλία Γρηγόρη
“Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεών που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου
Διαβάστε το στο thestival.grΕκτός ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Γρηγόρης μετά τον σάλο με τις αναρτήσεις του (ΕΙΚΟΝΕΣ)
The post Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Γρηγόρης μετά τον σάλο με τις αναρτήσεις του (ΕΙΚΟΝΕΣ) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΈθεσε εαυτόν εκτός κόμματος ο Ηλίας Γρηγόρης μετά την ανάρτησή του για τον πρωθυπουργό
ΕΛΛAΔΑ
Την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας ζήτησε ο Ηλίας Γρηγόρης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι «παρορμητικές και αδόκιμες τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε», όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος, σε ανάρτησή στην προσωπική του σελίδα στο Facebook κατά του πρωθυπουργού με μη κόσμιες εκφράσεις για την εμφάνισή του στη συναυλία της Α. Πρωτοψάλτη.
"Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη των όποιων παρορμητικών και αδόκιμων εκφράσεων που χρησιμοποίησα στην ανάρτησή μου, μεταξύ φίλων στο facebook. Ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις. Δεν κρύφτηκα ποτέ, ούτε κρύβομαι πίσω από κομματικές ταυτότητες και
Διαβάστε το στο topontiki.grΈθεσε εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Ηλίας Γρηγόρης μετά το σάλο από την ανάρτησή του για Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Χαρδαλιά
Έγινε δεκτό το αίτημα του
Διαβάστε το στο news.grΣΥΡΙΖΑ στέλεχος Αχαΐας: Εκτός κόμματος ο Ηλίας Γρηγόρης που έβρισε τον Μητσοτάκη – Τι απάντησε
ΣΥΡΙΖΑ στέλεχος Αχαΐας: Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις και η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας τη διαγραφή του κ. Γρηγόρη από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Διαβάστε το στο pagenews.gr