Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη – «Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα “πού πάω Παναγία μου;”»

15:45 - 26/04/2020

Στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το καλοκαίρι του 2017 αναφέρθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη, […] The post Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη – «Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα “πού πάω Παναγία μου;”» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει Ελληνίδα παρουσιάστρια! «Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα “πού πάω Παναγία μου;”»

«Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στο νοσοκομείο και να ρωτάς συνέχεια πότε θα βγεις για να γυρίσεις στο σπίτι σου». Στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει Ελληνίδα παρουσιάστρια! «Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα “πού πάω Παναγία μου;”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σοκάρει η Ανθή Βούλγαρη: Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα "πού πάω Παναγία μου;"

Στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το καλοκαίρι του 2017 αναφέρθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. «Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στο νοσοκομείο και να ρωτάς συνέχεια πότε θα βγεις για να γυρίσεις στο σπίτι σου, επειδή έχω κάνει μια πολύ σοβαρή επέμβαση. Ξέρω τι σημαίνει να μένεις στο νοσοκομείο και εκτιμώ πάρα πολύ τη θαλπωρή του σπιτιού μου. Το καλοκαίρι του 2017 είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου, έκανα οκτώ ώρες χειρουργείο στο κεφάλι μου, γιατί οι γιατροί βρήκαν ένα σηραγγώδες αιμαγγείωμα που δεν έπρεπε να σπάσει, αλλά έπρεπε να βγει. Θυμάμαι τότε το άγ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη – «Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα “πού πάω Παναγία μου;”»

Στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το καλοκαίρι του 2017 αναφέρθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη. The post Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη – «Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα “πού πάω Παναγία μου;”» appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελληνίδα παρουσιάστρια εξομολογείται: «Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα “πού πάω Παναγία μου;”»

«Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στο νοσοκομείο και να ρωτάς συνέχεια πότε θα βγεις για να γυρίσεις στο σπίτι σου», λέει η Ανθή Βούλγαρη. The post Ελληνίδα παρουσιάστρια εξομολογείται: «Πριν μπω στο χειρουργείο έλεγα “πού πάω Παναγία μου;”» appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Στη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το καλοκαίρι του 2017 αναφέρθηκε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ανθή Βούλγαρη, σε συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Ανδρέου και ένθετο “Enjoy” που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία. «Ξέρω τι σημαίνει να είσαι στο νοσοκομείο και να ρωτάς συνέχεια πότε θα βγεις για να γυρίσεις στο σπίτι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο