Κιμ Γιονγκ Ουν: «Ζει και είναι καλά» λέει αξιωματούχος της Σεούλ

08:44 - 27/04/2020

Νέα δημοσιεύματα λένε ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ζει και είναι καλά στην υγεία του. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ     var...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν "Ζει και είναι καλά", υποστηρίζει αξιωματούχος της Σεούλ

Αξιωματούχος της Σεούλ όχι μόνο δεν θεωρεί ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι νεκρός, αλλά δήλωσε ότι ο 36χρονος χαίρει άκρας υγείας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Κιμ Γιονγκ Ουν: Είναι ζωντανός, λέει σύμβουλος της Νότιας Κορέας

Οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του Κιμ ήταν στις 11 Απριλίου όταν συνήλθε το πολιτικό γραφείο του κυβερνώντος κόμματος και την επομένη όταν επισκέφθηκε μια αεροπορική βάση. The post Κιμ Γιονγκ Ουν: Είναι ζωντανός, λέει σύμβουλος της Νότιας Κορέας appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει