Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει-Φοβάμαι μην πεθάνω απο κορονοϊό και αφήσω το παιδί μου

09:17 - 27/04/2020

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και στην Κέλλυ Σταυροπούλου και μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της από το μέτωπο του κορονοϊού. Η παρουσιάστρια λέει: Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω δεν αντέχω άλλο και να κλείσω την τηλεόραση. Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο. Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό. Το να σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα το έχω ξαναζήσε

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Σία Κοσιώνη εξομολογείται: “Φοβάμαι μη πεθάνω από…”

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη και μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματα της για όλα αυτά που συμβαίνουν με την πανδημία του κοροναϊού. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Η Σία Κοσιώνη εξομολογείται: “Φοβάμαι μη πεθάνω από…” appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Η Σία Κοσιώνη αποκαλύπτει-“Φοβάμαι μην πεθάνω απο κορωνοϊό και…”

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και στην Κέλλυ Σταυροπούλου και μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της από το μέτωπο του κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια λέει: “Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη