Η INTERAMERICAN παρέδωσε κλίνες ΜΕΘ στο υπουργείο Υγείας

11:25 - 27/04/2020

Η INTERAMERICAN, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, παρέδωσε κατά την προηγούμενη εβδομάδα τις επτά ειδικές κλίνες για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στις αποθήκες του υπουργείου Υγείας στον Ταύρο, ενώ εντός των προσεχών ημερών θα παραδώσει και τα συστήματα φορητών υπερηχοτομογράφων πνευμονολογικού και καρδιολογικού ελέγχου. Όπως σημειώνεται, τα παραδιδόμενα συστήματα εξοπλισμού αποτελούν μέρος της συνολικής συνεισφοράς της […] The post Η INTERAMERICAN παρέδωσε κλίνες ΜΕΘ στο υπουργείο Υγείας appeared first on EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η INTERAMERICAN παρέδωσε τις κλίνες για Μ.Ε.Θ. στο Υπουργείο Υγείας

Ακολουθώντας την ασφαλή και υπεύθυνη πρακτική συνεισφοράς σε είδος σύμφωνα με τις υποδεικνυόμενες ανάγκες, ελέγχου του παραδιδομένου εξοπλισμού και τεκμηρίωσης, η INTERAMERICAN παρέδωσε κατά την προηγούμενη εβδομάδα τις επτά ειδικές κλίνες για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στις αποθήκες του Υπουργείου Υγείας στον Ταύρο

Διαβάστε το στο

Η INTERAMERICAN παρέδωσε τις κλίνες για Μ.Ε.Θ. στο Υπουργείο Υγείας

Ακολουθώντας την ασφαλή και υπεύθυνη πρακτική συνεισφοράς σε είδος σύμφωνα με τις υποδεικνυόμενες ανάγκες, ελέγχου του παραδιδομένου εξοπλισμού και τεκμηρίωσης, η INTERAMERICAN παρέδωσε κατά την προηγούμενη εβδομάδα τις επτά ειδικές κλίνες για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας στις αποθήκες του Υπουργείου Υγείας στον Ταύρο Οι κλίνες είναι προηγμένης τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας με την ψηφιακή συνδεσιμότητά τους την εξ […] The post Η INTERAMERICAN παρέδωσε τις κλίνες για Μ.Ε.Θ. στο Υπουργείο Υγείας appeared first on Mikrometoxos.gr.

Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία