Κορωνοϊός: Σε ποιους χώρους θα είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας

18:33 - 27/04/2020

Η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων πήρε αποφάσεις για τη χρήση μάσκας σε συγκεκριμένους χώρους μετά την άρση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την ενημέρωση του καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα, η προστατευτική μάσκα θα είναι υποχρεωτικά σε πολυσύχναστους δημόσιους χώρους όπως τα τα ΜΜΜ, τα παντοπωλεία, τα νοσοκομεία,... The post Κορωνοϊός: Σε ποιους χώρους θα είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός Ελλάδα: Ανοίγουν ξανά τα σχολεία – Που θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας [vid]

Κορονοϊός Ελλάδα: Διευκρινίσεις από τον Σωτήρη Τσιόδρα για το τι πρέπει να κάνουμε και πως να κινούμαστε την επόμενη ημέρα, μετά την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων. Τι είπε για το άνοιγμα των σχολείων, τα μέτρα υγιεινής και τις μάσκες προστασίες.

Διαβάστε το στο

Σε ποιους χώρους θα φοράμε υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα

Η εισήγηση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων The post Σε ποιους χώρους θα φοράμε υποχρεωτικά προστατευτική μάσκα appeared first on IN KOMOTINI NEWS - Ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κομοτηνής/Ροδόπης/Θράκης.

Διαβάστε το στο inkomotini.news
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]