Κίνα: Οι μαθητές φορούν καπέλα με πτερύγια για να κρατούν τις αποστάσεις

09:09 - 28/04/2020

Ένα αρχαίο κινέζικο καπέλο έχει προστεθεί στις μάσκες προσώπου και το απολυμαντικό χεριών ως ένα ακόμα όπλο στον αγώνα κατά του Covid-19. Ένα δημοτικό σχολείο στο Χανγκζού στα ανατολικά της χώρας εμπνεύστηκε από τα καπέλα που φορούσαν αξιωματούχοι της δυναστείας Song, που κυβέρνησαν την Κίνα μεταξύ 960 και 1279, για να ενισχύσουν την “κοινωνική αποστασιοποίηση” στους μαθητές του. Οι μαθητές […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ένα αρχαίο κινέζικο καπέλο έχει προστεθεί στις μάσκες προσώπου και το απολυμαντικό χεριών ως ένα ακόμα όπλο στον αγώνα κατά του Covid-19. Ένα δημοτικό σχολείο στο Χανγκζού στα ανατολικά της χώρας εμπνεύστηκε από τα καπέλα που φορούσαν αξιωματούχοι της δυναστείας Song, που κυβέρνησαν την Κίνα μεταξύ 960 και 1279, για να ενισχύσουν την “κοινωνική αποστασιοποίηση” στους μαθητές του. Οι μαθητές […] The post Κίνα: Οι μαθητές φορούν καπέλα με πτερύγια για να κρατούν τις αποστάσεις appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Κίνα: Μαθητές φοράνε καπέλα με «πτερύγια» για να κρατάνε αποστάσεις

Οι μαθητές στην ανατολική Κίνα χρησιμοποιούν καπελάκια με «πτερύγια» για να κρατάνε τις απαιτούμενες αποστάσεις λόγω κορωνοϊού...

Διαβάστε το στο Zougla

Ένα αρχαίο κινέζικο καπέλο έχει προστεθεί στις μάσκες προσώπου και το απολυμαντικό The post Κίνα: Οι μαθητές φορούν καπέλα με πτερύγια για να κρατούν τις αποστάσεις appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Κίνα: Μαθητές φορούν καπέλο ενός μέτρου για να τηρούν τις αποστάσεις λόγω κορωνοϊού (βίντεο)

Κινέζοι μαθητές επιστράτευσαν τη δημιουργικότητά τους για να διατηρήσουν ασφαλείς αποστάσεις για τον κορωνοϊό, ενώ σε ένα σχολείο τα μικρά παιδιά φορούν ειδικά καπέλα για κοινωνική αποστασιοποίηση. Τα καπέλα που έχουν από άκρη σε άκρη μήκος ενός μέτρου δημιουργήθηκαν με σκοπό να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές που θα επιστρέψουν μετά από αρκετούς μήνες στα σχολείο θα διατηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ώστε να μην υπάρξει διασπορά του κορωνοϊού. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Sun, σε τέσσερις τάξεις μαθητών της πρώτης τάξης του δημοτικού σχολείου Yangzheng στην Hangzhou, πρωτεύουσα της επαρχίας Zhejiang στην ανατολική Κίνα, επετράπη να επιστρέψουν στις αίθουσές τους για πρώτη φορά χθες καθώς άρχε η άρση

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή