«Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σας», διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down ο ΠτΔ

18:32 - 26/10/2019

Τη διαβεβαίωση ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης του σημαντικού ανθρωπιστικού έργου που, όπως υπογράμμισε, επιτελεί ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επισκεπτόμενος σήμερα το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη. The post «Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σας», διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down ο ΠτΔ appeared first on analitis.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο analitis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σας», διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου Συνδρόμου Down ο ΠτΔ

Τη διαβεβαίωση ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης του σημαντικού ανθρωπιστικού έργου που, όπως υπογράμμισε, επιτελεί ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επισκεπτόμενος σήμερα το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη. Ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε […]

Διαβάστε το στο politik.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ analitis.gr

Σουηδία-Covid-19: Εμβολιάστηκε ο πρωθυπουργός Λεβέν, παροτρύνει τους πολίτες να κάνουν το ίδιο

Νέο ban της FΙΒΑ στην ΑΕΚ

ΜέΡΑ 25: Nα καταργηθούν άμεσα τα sms και η νυχτερινή απαγόρευση

Κοζάνη: Στις περιοχές που υπέστησαν ζημιές ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ

Αυστηρά μέτρα και αλλαγές στο Wimbledon

Ημιτελικός των ρεκόρ στο «Θεράμικα»