Χαρίτσης: Ο πρωθυπουργός αναλώθηκε σε πολλά «εγώ», χωρίς να πει τίποτα για την οικονομία
23:48 - 28/04/2020
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τη σταδιακή άρση των μέτρων ανάσχεσης του κοροναϊού.
The post Χαρίτσης: Ο πρωθυπουργός αναλώθηκε σε πολλά «εγώ», χωρίς να πει τίποτα για την οικονομία appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαρίτσης στην ΕΡΤ: Ο πρωθυπουργός αναλώθηκε σε πολλά «εγώ»
Πολιτική
«Περιμέναμε από τον πρωθυπουργό να εξηγήσει στο διάγγελμά του βάσει ποιων υγειονομικών προτύπων προχωράμε σε μια σταδιακή μετάβαση στην κανονικότητα» τόνισε ο βουλευτής Μεσσηνίας και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «10», προσθέτοντας ότι «τα δύσκολα δεν είναι μόνο πίσω μας αλλά και μπροστά μας».
«Οι οικονομικές επιπτώσεις της κρίσης που βιώνουμε αναμένεται να είναι χειρότερες και από αυτές της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2009-10» υπογράμμισε: «Αντί όμως ο κ. Μητσοτάκης να παρουσιάσει το σχέδιο της κυβέρνησης για το πώς θα προχωρήσουν οι Έλληνες πολίτες όρθιοι, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια, στην κοινωνική και εργασιακή τους ζωή, στα 15 λεπτά π
Διαβάστε το στο topontiki.gr