Παυλόπουλος σε Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος: «Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σας»
19:05 - 26/10/2019
Τη διαβεβαίωση ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης του σημαντικού ανθρωπιστικού έργου που, όπως υπογράμμισε, επιτελεί ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επισκεπτόμενος σήμερα (26/10/2019) το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε για τέταρτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του το Κέντρο, συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό για
The post Παυλόπουλος σε Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος: «Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σας» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παυλόπουλος στον Σύλλογο Συνδρόμου DOWN Ελλάδος: Θα είμαι αρωγός και συμπαραστάτης σας
Τη διαβεβαίωση ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης του σημαντικού ανθρωπιστικού έργου που, όπως υπογράμμισε, επιτελεί ο Σύλλογος Συνδρόμου DOWN Ελλάδος, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επισκεπτόμενος σήμερα το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη. ...
Διαβάστε το στο real.gr