Λάρισα: Συναγερμός για ακέφαλο πτώμα - Ερευνάται αν ανήκει σε αγνοούμενη 76χρονη (φώτο)
12:25 - 29/04/2020
Δραματικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση με το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε προχθές σε αρδευτικό κανάλι κοντά στο χωριό Πλατύκαμπος, λίγο έξω από τη Λάρισα.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο εντοπισμός του από διερχόμενο άτομο κινητοποίησε τις αρχές, ενώ τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενέργησε η κ. Ρουμπίνη Λεονταρή «δείχνουν ότι πρόκειται για γυναίκα ίσως μεγάλης ηλικίας» με το χρόνο θανάτου να τοποθετείται περί το ενάμιση έτος πριν.
Η ιατροδικαστική αυτή εκτίμηση, οδηγεί στην πιθανολόγηση πως η σορός ανήκει στην 76χρονη ρακοσυλλέκτρια Βασιλική Γκαράνη, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 10 Δεκεμβρίου του 2018, από το παρακείμενο Μελισσοχώρι, κοντά δηλαδή στο σημείο όπου βρέθηκε η σ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr