Νίκος Μουρατίδης – “Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ”
16:06 - 29/04/2020
Ήρεμος και χωρίς πανικό αντιμετωπίζει ο Νίκος Μουρατίδης τον εγκλεισμό του στο σπίτι, λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης για τον […]
The post Νίκος Μουρατίδης – “Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ” appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
“Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ”!
“Τώρα τα έχω κόψει όλα, δεν μπαίνει κανείς στο σπίτι, έχει απαγορευτεί… έχω κόψει την οικιακή βοηθό, την κοπέλα που μου κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ, τον μασέρ ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο “Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ”! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νίκος Μουρατίδης: Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ
Ο Νίκος Μουρατίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την καραντίνα του λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό. Όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός παραγωγός του λείπουν πάρα πολύ οι παρέες του, όπως και το σεξ!
«Εχω συμμορφωθεί, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, δεν βλέπω κανέναν, βγαίνω μόνο για τα τελείως απαραίτητα, να πετάξω σκουπίδια και να ψωνίσω. Όλο αυτό για μένα δεν είναι κάτι πολύ πρωτότυπο, γιατί την τελευταία δεκαετία περνάω μοναχικά, διαβάζοντας, γράφοντας… Το μόνο που μου λείπει είναι η ζωντανή ραδιοφωνική μου εκπομπή, που, λόγω καραντίνας, αναγκάζομαι να κάνω επαναλήψεις. Βέβαια, μου λείπουν πολύ οι παρέες που έρχονταν στο σπίτι, μαγειρεύαμε, γελούσαμε και βλέπαμε ταινίες,
Διαβάστε το στο thestival.grΝίκος Μουρατίδης: «Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ»
The post Νίκος Μουρατίδης: «Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μουρατίδης: Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ
Ο Νίκος Μουρατίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την καραντίνα του λόγω των αναγκαίων μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό. Όπως αποκαλύπτει ο ραδιοφωνικός παραγωγός του λείπουν πάρα πολύ οι παρέες του, όπως και το σεξ! «Εχω συμμορφωθεί, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, δεν βλέπω κανέναν, βγαίνω μόνο για τα τελείως απαραίτητα, να πετάξω σκουπίδια και […]
The post Νίκος Μουρατίδης: Στην καραντίνα μου λείπει πάρα πολύ το σεξ appeared first on EL.
Διαβάστε το στο el.gr