Ο Χρήστος Δάντης απαντά για το “Δεν υπάρχει Θεός”

09:09 - 30/04/2020

Ο Χρήστος Δάντης τραγουδά πως “Δεν υπάρχει Θεός” και προκαλεί πλήθος αντιδράσεων. Το νέο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη έχει βρεθεί […] The post Ο Χρήστος Δάντης απαντά για το “Δεν υπάρχει Θεός” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Χρήστος Δάντης δίνει τη δική του απάντηση για το «Δεν υπάρχει θεός»

Τι λέει ο τραγουδιστής για τις έντονες αντιδράσεις και τα πυρά που δέχεται

Διαβάστε το στο

Χρήστος Δάντης: Αντιδράσεις για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός»

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του Χρήστου Δάντη, με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός» ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων...

Διαβάστε το στο Zougla

Χρήστος Δάντης: Η απάντηση για το σάλο που προκάλεσε το τραγούδι του «Δεν υπάρχει Θεός»

Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός»...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρήστος Δάντης: Αντιδράσεις για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός»

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του Χρήστου Δάντη, με τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός» ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων. Το τραγούδι έχει ήδη προκαλέσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ο Χρήστος Δάντης απαντά για το τραγούδι "Δεν υπάρχει Θεός"

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη, “Δεν υπάρχει Θεός”. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντα στην κριτική με συνέντευξη του στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο. “Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή κι εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα. Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρο… Έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν πολύ πιο μεγάλους από εμένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, τα λόγο του Χριστού… Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου; Μια καταδικαστική απ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Χρήστος Δάντης: Τι απαντά μετά το σάλο που προκάλεσε το τραγούδι του «Δεν υπάρχει Θεός»

Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια. Σε αυτό ακούγεται να τραγουδάει μεταξύ άλλων: «Δεν υπάρχει Θεός, μάλλον πέθανε», «κάπου θα ‘ναι κλεισμένος τρελός» και «αν υπάρχει Θεός, είναι άθεος και μας δουλεύει από πάνω εντελώς». Ο γνωστός τραγουδιστής το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην […] The post Χρήστος Δάντης: Τι απαντά μετά το σάλο που προκάλεσε το τραγούδι του «Δεν υπάρχει Θεός» appeared first on EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Χρήστος Δάντης: Η απάντηση του μετά τις αντιδράσεις για το τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός» (video)

«Εδώ έχει παρεξηγηθεί ο Γαλιλαίος, ο λόγος του Χριστού… Εμένα δε θα παρεξηγήσουν;»

Διαβάστε το στο mononews.gr

Χρήστος Δάντης: Η απάντηση για το σάλο που προκάλεσε το τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός»

Ο Χρήστος Δάντης απάντησε σε όσα ακολούθησαν την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Δεν υπάρχει Θεός». The post Χρήστος Δάντης: Η απάντηση για το σάλο που προκάλεσε το τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός» appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Χρήστος Δάντης εκκλησία: Η απάντηση του τραγουδιστή για το «Δεν υπάρχει Θεός»

Χρήστος Δάντης εκκλησία: «Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ εκκλησίας και τραγουδιστή με ιερείς να ζητούν την άρση του νέου τραγουδιού του Χρήστου Δάντη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο