«Είχα την ευκαιρία να φύγω από τον ΠΑΟΚ!»

22:41 - 26/10/2019

Για την νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο αλλά και για τον λόγο που επέλεξε να παραμείνει ο ίδιος στην ομάδα, παρά την πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας το περασμένο διάστημα, μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα στην συνέντευξη τύπου. Αναλυτικά, τα όσα είπε: «Το έχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι η ψυχή του συλλόγου και αυτό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φερέιρα: «Είχα την ευκαιρία να φύγω από τον ΠΑΟΚ, αλλά έχω όνειρο για την ομάδα»

Αφού αρχικά έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου, στην συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα τόνισε πως είχε την ευκαιρία να φύγει από την ομάδα, αλλά δεν το έκανε γιατί έχει όνειρο για τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε το στο

Φερέιρα: "Είχα την ευκαιρία να φύγω αλλά έμεινα γιατί ένα όνειρο με τον ΠΑΟΚ"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Βόλο στάθηκε στο κίνητρο που δίνει ο κόσμος της ομάδας στους παίκτες και σημείωσε πως... αστέρι είναι η ομάδα και όχι οι παίκτες.

Διαβάστε το στο Sport24

«Είχα την ευκαιρία να φύγω αλλά δεν το έκανα γιατί...»

Για την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Βόλο μίλησε ο Αμπέλ Φερέιρα στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό. Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός υποστήριξε, ότι ενώ είχε την ευκαιρία να φύγει, δεν το έκανε γιατί έχει ένα όνειρο με τον ΠΑΟΚ και θέλει να το πετύχει.Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:«Το έχω πει πολλές φορές ότι ο κόσμος είναι η ψυχή του συλλόγου και αυτό το τονίζω συνεχώς στους παίκτες μου γιατί ισχύει στον απόλυτο βαθμό. Όταν κοιτάς αυτόν τον κόσμο, σκέφτεσαι ως προπονητής ότι σου αφαιρούν τη... δουλειά πολύ απλά διότι αυτός ο κόσμος δίνει τεράστιο κίνητρο στους παίκτες και δεν χρειάζεται εγώ να τους δώσω ένα επιπλέον. Ειδικά όταν βλέπεις τόσο πολ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»