Ο Γιώργος Τσαλίκης νιώθει “διχασμένη προσωπικότητα” για την επόμενη μέρα του κορονοϊού

14:39 - 30/04/2020

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώγου Λιάγκα, “Μεσημέρι” εμφανίστηκε μέσω skype ο Γιώργος Τσαλίκης την Πέμπτη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής και αντιδήμαρχος […] The post Ο Γιώργος Τσαλίκης νιώθει “διχασμένη προσωπικότητα” για την επόμενη μέρα του κορονοϊού appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αποκάλυψε ποιοι έχουν προτεραιότητα στα τεστ του κορονοϊού

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε σήμερα 15 νέα κρούσματα...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Γιώργος Τσαλίκης νιώθει "διχασμένη προσωπικότητα" για την επόμενη μέρα του κορωνοϊού (VIDEO)

Στη μεσημεριανή εκπομπή του Γιώγου Λιάγκα, “Μεσημέρι” εμφανίστηκε μέσω skype ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος στον Δήμο Περιστερίου μίλησε για την επόμενη μέρα με την άρση των μέτρων προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού. “Μέσα μου είμαι μια διχασμένη προσωπικότητα. Είμαι ο ανθρωπος που έχει την ατομική ευθύνη πως πρέπει να τηρηθούν κάποια μέτρα για να είμαστε υγιείς και από την άλλη υπάρχει ο λογικός άνθρωπος που λέει ότι πρέπει να ζήσουμε. Και αυτή τη στιγμή δεν μιλάω για τους 15, 20 προβεβλημένους καλλιτέχνες που ενδεχομένως να μην έχουμε τόσο σοβαρό πρόβλημα. Μιλάω για ένα σύνολο χιλιάδων ανθρώπων που αφορούν την ψυχαγωγία και το θέαμα γενικότερα που πραγματικά θα δυ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αποκάλυψε ποιοι έχουν προτεραιότητα στα τεστ του κορονοϊού

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αποκάλυψε ποιοι έχουν προτεραιότητα στα τεστ του κορονοϊού Thu, 30/04/2020 - 22:24

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο