Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: Μπορώ όποτε θέλει να του εξηγήσω γιατί συνυπογράφω το «Μένουμε Όρθιοι».
17:12 - 30/04/2020
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καυτηριάζει την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή με ανάρτηση στο facebook.Με ανάρτηση στο facebook ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καυτηριάζει την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως προθυμοποιείται να του εξηγήσει τις παρεμβάσεις του για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι».
Μάλιστα, σημειώνει πως μπορεί να αναλύσει στον πρωθυπουργό «γιατί ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα στήριξης της εργασίας και των επιχειρήσεων θα σήμαινε πολύ μικρότερη ανάγκη για αναστολές».
Ακομη, τονίζει ότι αν κάποιος δεν έχει ενημερώσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το «Μένουμε Όρθιοι», τότε «το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φοβόμουν».
Ακολουθεί η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσ
Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσακαλώτος: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δει τις παρεμβάσεις μου για το «Μένουμε Όρθιοι»
"Από ό,τι φαίνεται από τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή, ο κ.
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΤσακαλώτος τρολάρει Μητσοτάκη: Αν θέλει, μπορώ να του εξηγήσω τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Πολιτική
Το φλεγματικό του χιούμορ επιστρατεύει για άλλη μια φορά ο τέως ΥΠΟΙΚ και τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος για να αποδομήσει την επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού σχετικά με τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού στην οικονομία.
Μάλιστα, ο Ε. Τσακαλώτος προσφέρεται να... εξηγήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για εμπροσθοβαρές πρόγραμμα.
Αναλυτικά, η δήλωση Τσακαλώτου έχει ως εξής:
Από ό,τι φαίνεται από τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δει τις παρεμβάσεις μου για το «Μένουμε Όρθιοι». Μπορώ όποτε θέλει να του εξηγήσω γιατί το συνυπογράφω.
Μπορώ, ας πούμε, να το
Διαβάστε το στο topontiki.grΤσακαλώτος: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δει τις παρεμβάσεις μου για το «Μένουμε Όρθιοι»
«Από ό,τι φαίνεται από τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δει τις παρεμβάσεις μου για το ‘Μένουμε Όρθιοι’. Μπορώ όποτε θέλει να του εξηγήσω γιατί το συνυπογράφω»,ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με αφορμή σχετική αναφορά του πρωθυπουργού κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. Βουλή. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ […]
The post Τσακαλώτος: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει δει τις παρεμβάσεις μου για το «Μένουμε Όρθιοι» appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr