Οργή Τσιόδρα για τον «πόλεμο» της μάσκας: Κάποιοι θέλουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη
19:24 - 30/04/2020
Οργισμένος εμφανίστηκε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, και απάντησε εκ νέου στην κριτική που ασκείται για την αλλαγή στάσης της Επιτροπής Επιστημόνων αναφορικά με τη χρήση μάσκας. «Εγώ θέλω να βλέπω το πεδίο της πανδημίας σαν μια ευκαιρία να αποδεχθούμε πως πετύχαμε...
The post Οργή Τσιόδρα για τον «πόλεμο» της μάσκας: Κάποιοι θέλουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οργή Τσιόδρα για τον «πόλεμο» της μάσκας: «Η κοινή μας προσπάθεια, δεν είναι ευκαιρία για αντιπαράθεση»
Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε την Πέμπτη, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, στο πλαίσιο της οποίας απάντησε εκ νέου στην κριτική, που ασκείται για την αλλαγή στάσης της Επιτροπής Επιστημόνων αναφορικά με τη χρήση μάσκας. «Εγώ θέλω να βλέπω το πεδίο της πανδημίας σαν μια ευκαιρία να αποδεχθούμε […]
Διαβάστε το στο