Οργή Τσιόδρα για τον «πόλεμο» της μάσκας: Κάποιοι θέλουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη

19:24 - 30/04/2020

Οργισμένος εμφανίστηκε ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, και απάντησε εκ νέου στην κριτική που ασκείται για την αλλαγή στάσης της Επιτροπής Επιστημόνων αναφορικά με τη χρήση μάσκας. «Εγώ θέλω να βλέπω το πεδίο της πανδημίας σαν μια ευκαιρία να αποδεχθούμε πως πετύχαμε... The post Οργή Τσιόδρα για τον «πόλεμο» της μάσκας: Κάποιοι θέλουν να κλονίσουν την εμπιστοσύνη appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οργή Τσιόδρα για τον «πόλεμο» της μάσκας: «Η κοινή μας προσπάθεια, δεν είναι ευκαιρία για αντιπαράθεση»

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε την Πέμπτη, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος του ΕΟΔΥ Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, στο πλαίσιο της οποίας απάντησε εκ νέου στην κριτική, που ασκείται για την αλλαγή στάσης της Επιτροπής Επιστημόνων αναφορικά με τη χρήση μάσκας.   «Εγώ θέλω να βλέπω το πεδίο της πανδημίας σαν μια ευκαιρία να αποδεχθούμε […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]