H σπάνια φωτογραφία του Θανάση Βέγγου από τον γάμο του, πριν από 64 χρόνια!

21:59 - 01/05/2020

Ο “καλός μας άνθρωπος”, ο Θανάσης Βέγγος έμεινε στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου για τον ήρωα που υποδύονταν, ως ένας Έλληνας που συνεχώς έτρεχε και προσπαθούσε να επιβιώσει. Ο κόσμος τον λάτρεψε. Το ίδιο και οι συνάδελφοί του. Ο Θανάσης Βέγγος παντρεύτηκε το 1956 την Ασημίνα του. Τον φύλακα άγγελό που του στάθηκε σε όλες τις καλές και κακές στιγμές. Η σπουδαία αυτή γυναίκα που έζησε και τις πολύ δύσκολες μέρες του μεγάλου μας ηθοποιού {όταν οι τοκογλύφοι, οι τράπεζες και οι δανειστές του, καιροφυλακτούσαν να του πάρουν ακόμα και το σπίτι} μίλησε μια φορά για όλη τη...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει