Σιμεόνε: "Πρόβλημα του Βαλβέρδε η χημεία Μέσι - Γκριεζμάν"
09:21 - 11/10/2019
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υποστήριξε ότι αποτελεί πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε πώς θα ταιριάξουν οι Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην παίκτη του στην Ατλέτικο.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σιμεόνε: «Πρόβλημα του Βαλβέρδε η χημεία Μέσι - Γκριζμάν, εγώ έχω δικά μου»
Ο Σιμεόνε αναφέρθηκε στον Αντουάν Γκριζμάν, ο οποίος είναι πολύ χαρούμενος με την παραμονή του στη Βαρκελώνη ενώ ο Αργεντινός δεν θέλησε να σχολιάσει τη χημεία του άλλοτε παίκτη του με τον Μέσι.
Διαβάστε το στο Σιμεόνε: «Είναι πρόβλημα του Βαλβέρδε η χημεία Μέσι – Γκριεζμάν, εγώ έχω τα δικά μου»
Ο Ντιέγο Σιμεόνε τόνισε πως είναι πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβερδε πως θα… δέσουν Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ και ο Γάλλος επιθετικός δείχνουν να μην έχουν βρει ακόμα τη χημεία τους στη Μπαρτσελόνα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παραδέχονται και οι δύο πως δεν έχουν ιδιαίτερη επικοινωνία εκτός αγωνιστικών χώρων. […]
The post Σιμεόνε: «Είναι πρόβλημα του Βαλβέρδε η χημεία Μέσι – Γκριεζμάν, εγώ έχω τα δικά μου» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΣιμεόνε: «Είναι πρόβλημα του Βαλβέρδε η χημεία Μέσι - Γκριεζμάν, εγώ έχω τα δικά μου»
Ο Ντιέγο Σιμεόνε τόνισε πως είναι πρόβλημα για τον Ερνέστο Βαλβερδε πως θα... δέσουν Λιονέλ Μέσι και Αντουάν Γκριεζμάν. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης:«Είδα τον Γκριεζμάν πριν από λίγες ημέρες. Είναι πολύ χαρούμενο, προφανώς και βρίσκεται εκεί που θέλει. Έχει ταλέντο, είναι ώριμο παιδί. Είναι ένα παιδί που δεν μιλάει πολύ, δεν μπλέκεται πολύ. Είναι πρόβλημα του Βαλβέρδε η χημεία του Γκριεζμάν με τον Μέσι, εγώ έχω τα δικά μου προβλήματα».
Διαβάστε το στο filathlos.gr