Η Άννα Βίσση αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα όταν έγραφαν το “Δώδεκα”

00:36 - 02/05/2020

Τον μεγάλο καβγά που είχε κάνει με τον Νίκο Καρβέλα, όταν έγραφαν το τραγούδι “Δώδεκα”, τα 1985, αποκάλυψε η Άννα […] The post Η Άννα Βίσση αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα όταν έγραφαν το “Δώδεκα” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Βίσση: Αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα όταν έγραφαν το “Δώδεκα”

«Με πρόσβαλε, μου είπε “θα μάθεις να τραγουδάς;” και σηκώθηκε κι έφυγε, με παράτησε», είπε η Άννα Βίσση. The post Άννα Βίσση: Αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα όταν έγραφαν το “Δώδεκα” appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Άννα Βίσση: Αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα όταν έγραφαν το “Δώδεκα” (video)

Οι επιτυχίες της Άννας Βίσση, διαχρονικές και αγαπημένες ακούστηκαν στο κανάλι του MEGA, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα για το βράδυ της Πρωτομαγιάς. Η Άννα Βίσση ωστόσο, έκανε και μια αποκάλυψη για έναν μεγάλο καβγά που είχε με τον Νίκο Καρβέλα όταν ηχογραφούσαν το «Δώδεκα». Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr The post Άννα Βίσση: Αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα όταν έγραφαν το “Δώδεκα” (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.

Διαβάστε το στο crashonline.gr

Ο άγνωστος μεγάλος καβγάς Άννας Βίσση – Νίκου Καρβέλα όταν έγραφαν το «Δώδεκα»

«Μου είπε ότι “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θα ήθελα. Θα μάθεις να τραγουδάς;”»

Διαβάστε το στο news.gr

Άννα Βίσση: Η αποκάλυψη για τον άγνωστο καβγά με τον Νίκο Καρβέλα

Με αφορμή το τραγούδι "Δώδεκα"

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε το μεγάλο καβγά της με τον Νίκο Καρβέλα (video)

"Με πρόσβαλε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο