Γιώργος Χρυσοστόμου: «Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν…»
10:03 - 27/10/2019
O Γιώργος Χρυσοστόμου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή.
Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;
Είμαι...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν…»
Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου έχουν στα σκαριά μία νέα εβδομαδιαία σειρά με τίτλο «Famagusta»...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Χρυσοστόμου: Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου, έχω κλειστεί στο σπίτι, δεν βγαίνω
Για τους ψυχαναγκασμούς που έχει μίλησε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρυσοστόμου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα ενώ τόνισε πως είναι σε μια φάση που κλείνεται στο σπίτι του κι εξηγεί το γιατί.
Είμαι σε μια φάση που προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου. Δεν βγαίνω, δεν πίνω, δεν ξενυχτάω, δεν έχω σχέση. Έχω κλειστεί στο σπίτι, όχι λόγω κατάθλιψης, αλλά επειδή μπούχτισα από ένα πακέτο κοινωνικοποίησης που δεν με εξέφραζε ούτως ή άλλως. Κάποια στιγμή πέρσι, τελειώνω την παράσταση Πέτρες στις Τσέπες του και βρίσκομαι μεταξύ Κηφισίας και Αλεξάνδρας. Σκεφτόμουν «Από εδώ δεν θέλω να πάω, από εκεί όχι, αποκλείεται». Συνειδητοποίησα, λο
Διαβάστε το στο thestival.grΓιώργος Χρυσοστόμου: «Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου, έχω κλειστεί στο σπίτι, δεν βγαίνω…»
Στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος μίλησε για τους ψυχαναγκασμούς που έχει, […]
The post Γιώργος Χρυσοστόμου: «Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου, έχω κλειστεί στο σπίτι, δεν βγαίνω…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Χρυσοστόμου: «Προσπαθώ να διαχειριστώ τη μοναξιά μου, έχω κλειστεί στο σπίτι και δεν βγαίνω»
Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός…
O Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για τους ψυχαναγκασμούς που έχει, ενώ όπως τόνισε είναι σε μια φάση που κλείνεται στο σπίτι του κι εξηγεί το γιατί.
Είμαι σε μια φάση που προσπαθώ
Διαβάστε το στο madata.gr