Γιώργος Λέντζας: «Στο World Party σκεφτόμουν βλακωδώς ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά, αλλά…»
10:03 - 27/10/2019
Για το World Party μίλησε ο Γιώργος Λέντζας, σε συνέντευξη που έδωσε στη Real και την Πολυξένη Καραμίχα. Ο παρουσιαστής […]
The post Γιώργος Λέντζας: «Στο World Party σκεφτόμουν βλακωδώς ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά, αλλά…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γ. Λέντζας: Στο World Party σκεφτόμουν βλακωδώς ότι όλο αυτό το πράγμα πάει καλά
Για το World Party μίλησε ο Γιώργος Λέντζας, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Real».
Ο παρουσιαστής ανέφερε ότι διατηρεί σχέσεις με τους παλιούς του συνεργάτες, αλλά όταν ρωτήθηκε για τον Σάκη Τανιμανίδη, δεν θέλησε να δώσει απάντηση.
Διαβάστε μέρος της συνέντευξης:
Σε πείραξε που δεν συνεχίσατε όλοι μαζί στο World Party;
Καλή ερώτηση. Εγώ πάντα πίστευα και πιστεύω στην ομαδική δουλειά. Όταν ξεκίνησα στο World Party ήμουν 22 χρονών, οπότε ο ιδεαλισμός μου ήταν αλλού. Μέχρι τότε τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στη ζωή μου. Είχα δηλαδή φίλους που με αγαπούσαν και ανθρώπους που δεν με αγαπούσαν, οπότε όλα ήταν ή άσπρο ή μαύρο. Μέσα από το World Party έμαθα το γκρι και αναγκάστηκα να ωριμάσω, ν
Διαβάστε το στο thestival.gr