Η Αστυνομία έχει «ζώσει» τα Ανώγεια μετά το διπλό φονικό - Σε διαφορετικά νοσοκομεία οι νεκροί από τον φόβο βεντέτας
11:25 - 03/05/2020
Σε πλήρη επιφυλακή είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στα Ανώγεια Ρεθύμνου, εξαιτίας του τραγικού αιματηρού συμβάντος που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (βλέπε ΕΔΩ), που είχε σαν αποτέλεσμα, δύο νεκρούς και ένα τραυματία.
Νεκροί είναι ο γνωστός μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης, 63 ετών και ο Γιώργος Ξυλούρης, 30 ετών.
Ο 30χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και γόνος γνωστής οικογένειας των Ανωγείων, ενώ ο 63χρονος ήταν πατέρας πέντε παιδιών και γνωστός συγγραφέας βιβλίων με μαντινάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν από ένα καυγά μεταξύ των δύο αντρών, πιθανόν για κτηματικές διαφορές, που χωρίζουν τις δύο οικογένειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη συμπλοκή συμμετείχε και ένα τρίτο άτο
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τρόμος στα Ανώγεια: Το σημείο που έγινε το διπλό φονικό - Διαφορετικές ημέρες οι κηδείες λόγω βεντέτας [εικόνες]
Η κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη θα γίνει το απόγευμα της Κυριακής ενώ από την ίδια εκκλησία θα γίνει και η κηδεία του Λευτέρη Καλομοίρη νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.
Διαβάστε το στο thetoc.gr