Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της αδερφής του Γιώργου Ξυλούρη - «Αφήνεις τα κοπέλια σου καλέ μου»

13:18 - 03/05/2020

Το μοιρολόι της αδερφής του 30χρονου από τα Ανώγεια, μετά το φονικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανώγεια: Σπαραγμός στην κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη! Τελευταίο αντίο λίγο μετά τη βάφτιση του παιδιού του

Ο Γιώργος Ξυλούρης, το ένα από τα δύο θύματα του φονικού στα Ανώγεια, οδηγήθηκε το απόγευμα στην τελευταία του κατοικία. Οδύνη στην κηδεία του αδικοχαμένου ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Ανώγεια: Σπαραγμός στην κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη! Τελευταίο αντίο λίγο μετά τη βάφτιση του παιδιού του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Βεντέτα στα Ανώγεια: Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του Γιώργου Ξυλούρη

Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που χθες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού που εκτυλίχθηκε στο Περαχώρι των Ανωγείων. Φορώντας μαύρα ρούχα και με πρησμένα, από το κλάμα, μάτια η μητέρα του 30χρονου δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή. Τα πόδια της έχουν βαρύνει ενώ δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν. Το μόνο που κάνει είναι να κλαίει και να μοιρολογά. Το μοιρολόι της μπορεί να βγαίνει σχεδόν ψιθυριστά ωστόσο το ακούει όλη η γειτονιά. «Παιδί, παιδί, παιδάκι μου», λέει και κλαίει γοερά ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν.

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της αδερφής του Γιώργου Ξυλούρη - «Αφήνεις τα κοπέλια σου καλέ μου»

Το μοιρολόι της αδερφής του 30χρονου από τα Ανώγεια, μετά το φονικό.

Διαβάστε το στο mothersblog.gr

Βεντέτα στα Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της μάνας του Γιώργου Ξυλούρη (vid)

Μαύρη Κυριακή ξημέρωσε για δύο οικογένειες στην Κρήτη, με την […] The post Βεντέτα στα Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της μάνας του Γιώργου Ξυλούρη (vid) appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

«Παιδί, παιδί, παιδάκι μου», λέει και κλαίει γοερά ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που χθες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού που εκτυλίχθηκε στο Περαχώρι των Ανωγείων. Φορώντας μαύρα ρούχα και με πρησμένα, από το κλάμα, μάτια η μητέρα του 30χρονου δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος της δεν είναι πια στη ζωή. Τα πόδια της έχουν βαρύνει ενώ δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν. Το μόνο που κάνει είναι να...

Διαβάστε το στο entertv.gr

«Παιδί, παιδί, παιδάκι μου», λέει και κλαίει γοερά ενώ δίπλα της βρίσκονται συγγενείς της που προσπαθούν να την παρηγορήσουν Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που χθες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού που εκτυλίχθηκε στο Περαχώρι των Ανωγείων. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ The post Βεντέτα στα Ανώγεια: Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του Γιώργου Ξυλούρη appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της μάνας του Γ. Ξυλούρη (VIDEO)

Ανατριχιάζει το μοιρολόι της μητέρας του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη που χθες έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια του διπλού φονικού που... The post Ανώγεια: Το σπαρακτικό μοιρολόι της μάνας του Γ. Ξυλούρη (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες