Βεντέτα στα Ανώγεια: Ο λυράρης προσπάθησε μέχρι τέλους να μην γίνει το φονικό

08:20 - 04/05/2020

Κατά πληροφορίες ο Λευτέρης Καλομοίρης (φωτ. αριστερά) γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο και στα δόντια από τον Γιώργο Ξυλούρη (φωτ. δεξιά) τον οποίο προσπάθησε να συγκρατήσει ακόμα και πεσμένος στο έδαφος - Ο 30χρονος κτηνοτρόφος τον πυροβόλησε και λίγο αργότερα δέχθηκε τα πυρά του γιου του Καλομοίρη Νέα στοιχεία σοκ για το διπλό φονικό στα Ανώγεια, φέρνει στο φως το protothema.gr. Από την έκθεση του ιατροδικαστή, προκύπτει ότι 30χρονος κτηνοτρόφος Γιώργος Ξυλούρης είχε πρώτα γρονθοκοπήσει άγρια τον 63χρονο λυράρη, Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος προσπάθησε να τον...

Διαβάστε Περισσότερα στο entertv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βεντέτα στα Ανώγεια: Ο λυράρης πάλεψε μέχρι τέλους για να μη γίνει το φονικό

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη βεντέτα στα Ανώγεια, […] The post Βεντέτα στα Ανώγεια: Ο λυράρης πάλεψε μέχρι τέλους για να μη γίνει το φονικό appeared first on sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ entertv.gr

Συγκλονιστική εξομολόγηση: «Γύριζα ακατάλληλες ταινίες – Ο Γέροντας Παΐσιος μου άλλαξε τη ζωή»

Αν ήμουν νέος και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία, μπορεί να πήγαινα και εγώ στο Bachelor όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος

«Έσπασε» η Πέμη Ζούνη μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Σπύρος Σταμούλης: Ο εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός θα αναμειχθεί και με άλλη ιστορία στο Διαφάνι

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ποιες είναι οι τέσσερις Αθηναίες που τους διέρρηξαν τις τραπεζικές τους θυρίδες

Συγκλονίζουν οι γονείς του 2,5 ετών Γιάννη: Έφυγα από τον παιδικό σταθμό και τον άκουσα να κλαίει… Ήθελα να γυρίσω πίσω να τον πάρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα συνηθίσει