Φονικό στα Ανώγεια-Δήλωση σοκ του πατέρα του Ξυλούρη: Ο γιός μου δεν πυροβόλησε κανέναν
12:47 - 04/05/2020
Σοκάρουν οι δηλώσεις του πατέρα του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη για το πως εκτυλίχθηκε η φονική συμπλοκή στα Ανώγεια. Ο Γιάννης Ξυλούρης υποστηρίζει πως ο 29χρονος είναι εκείνος που σκότωσε και τον πατέρα του και πως στα χέρια του Γιώργου Ξυλούρη δεν βρέθηκε πυρίτιδα, ενώ το όπλο του το έχει η οικογένεια και θα το παραδώσει τις επόμενες ημέρες στις αρχές. Όπως ο ίδιος δήλωσε το πρωί σε δημοσιογράφους, ο γιος του επιστρέφοντας σπίτι το Σάββατο το βράδυ, δέχτηκε επίθεση από τον 29χρονο γιο του Λευτέρη Καλομοίρη για μία θέση πάρκινγκ. Μάλιστα ο 29χρονος τον χτύπησε άσχημα. Ο Γιώργος Ξυλούρης επέστρεψε στο σπίτι του για να πλυθεί, όμως ο 29χρονος συνέχιζε να τον προκαλεί κάτω από το σπίτι του βρίζοντά
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Είδα τον Ξυλούρη πάνω από το νεκρό πατέρα μου και τον πυροβόλησα
Για περίπου μια ώρα βρέθηκε τη Δευτέρα ενώπιον του Εισαγγελέα ο 29χρονος φερόμενος δράστης και γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια. Ο 29χρονος που φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο, όπου βρίσκονταν σε επιφυλακή αστυνομικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο 29χρονος το μοιραίο βράδυ του διπλού φονικού αρχικά ο ίδιος διαπληκτίστηκε έντονα έξω από το σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη και ο καβγάς κατέληξε σε ξυλοδραρμό. Όπως ισχυρίζεται στη συνέχεια χώρισαν και ίδιος πήγε να κάνει μπάνιο. Έξω από το σπίτι έμεινε ο πατέρας του Λευτέρης Καλομοίρης και η μάνα του, όταν επέστρεψε ο Γιώργος Ξυλούρης και επιτέθηκε στον πατέρα
Διαβάστε το στο thestival.grΦονικό στα Ανώγεια: «Τον είδα πάνω από τον νεκρό πατέρα μου και πυροβόλησα»
Για περίπου μια ώρα βρέθηκε τη Δευτέρα (4/5) ενώπιον του Εισαγγελέα ο 30χρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του Γιώργου Ξηλούρη και γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια. Ο 29χρονος κατά τη μεταφορά του φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο υπό δρακοντειά μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται...
The post Φονικό στα Ανώγεια: «Τον είδα πάνω από τον νεκρό πατέρα μου και πυροβόλησα» appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΦονικό στα Ανώγεια: «Τον είδα πάνω από τον νεκρό πατέρα μου και πυροβόλησα»
Για περίπου μια ώρα βρέθηκε τη Δευτέρα (4/5) ενώπιον του Εισαγγελέα ο 30χρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του Γιώργου Ξηλούρη και γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια. Ο 29χρονος κατά τη μεταφορά του φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο υπό δρακοντειά μέτρα ασφαλείας. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να υποστηρίζει ο […]
Διαβάστε το στο makeleio.grΦονικό στα Ανώγεια: «Τον είδα πάνω από τον νεκρό πατέρα μου και πυροβόλησα»
Τι ισχυρίστηκε ο 29χρονος για τη μοιραία βραδιά και τι απαντάει ο πατέρας του 30χρονου Για περίπου μια ώρα βρέθηκε...
The post Φονικό στα Ανώγεια: «Τον είδα πάνω από τον νεκρό πατέρα μου και πυροβόλησα» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr