Ξέσπασε η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνονται βορά στον κάθε ηλίθιο»!

12:42 - 27/10/2019

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλά ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη και το φημολογούμενο χωρισμό της από τον Φάνη Μουρατίδη. The post Ξέσπασε η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνονται βορά στον κάθε ηλίθιο»! appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνονται βορά στον κάθε ηλίθιο που γράφει ό,τι του ’ρθει στο κεφάλι για να πουλήσει»

ΕΛΛAΔΑ  Για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να χωρίζει με τον Φάνη Μουρατίδη μίλησε, μεταξύ άλλων, στο περιοδικό People του «Έθνους της Κυριακής» η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη που έχει, όταν αναγκάστηκε να καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Με ενημέρωσαν φίλοι μου ότι κάποιοι χρησιμοποιούν στο Facebook το όνομά μου για τη διαφήμιση ενός προϊόντος που έχει να κάνει με ένα κρυπτονόμισμα. Ουσιαστικά, φαίνεται ότι προτρέπω τον κόσμο να ασχοληθεί με αυτό το πράγμα, που είναι απάτη φυσικά αλλά και προσβλητικό προς εμένα, αφού συνοδεύεται από τραγικούς τίτλους όπως “Tο νέο κερδοφόρο πάθος της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους”. Θύματα

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της