Ο Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη – «Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου»
09:00 - 05/05/2020
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας. Ο καταξιωμένος συνθέτης αναφέρθηκε και […]
The post Ο Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη – «Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρήστος Νικολόπουλος: Είχα κάνει σαφαλιστικά μέτρα στον Καζαντζίδη για να σταματήσει να με βρίζει
Ιδιαίτερες αποκαλύψεις έκανε ο μουσικοσυνθέτης για τη διαμάχη που είχε με τον αείμνηστο τραγουδιστή
Διαβάστε το στο Ο Χρήστος Νικολόπουλος για Στέλιο Καζαντζίδη: «Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου» (βίντεο)
«Λίγο πριν πεθάνει, είχε ζητήσει να με δει, αλλά δεν πήγα. Πιστεύω ότι έκανα λάθος τότε και δεν πήγα».
Διαβάστε το στο Χρήστος Νικολόπουλος: Όλα όσα είπε για την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη
Ο Χρήστος Νικολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».
Ο καταξιωμένος συνθέτης,, μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧρήστος Νικολόπουλος: Ο Στέλιος Καζαντζίδης με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου
Ο καταξιωμένος συνθέτης αναφέρθηκε και στη μεγάλη κόντρα που είχε κάποτε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, κάνοντας ιδιαίτερες αποκαλύψεις.
Διαβάστε το στο thebest.grΟ Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα του με τον Στ. Καζαντζίδη: Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου (VIDEO)
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας.
Ο καταξιωμένος συνθέτης αναφέρθηκε και στη μεγάλη κόντρα που είχε κάποτε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, κάνοντας ιδιαίτερες αποκαλύψεις.
«Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πολύ καλός, με χιούμορ… Αλλά είχε και κάποια προβλήματα ψυχολογικά, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες έντονες υποψίες για πάρα πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές και εναντίον μου, υποψίες, ότι είμαι άνθρωπος του Μάτσα, τότε που είχε την κόντρα με την εταιρεία.
Εγώ, αντιθέτως, κάποια στιγμή του είχα πει “κάνε μου πληρεξούσιο να κάνω
Διαβάστε το στο thestival.grΑποκάλυψη Nικολόπουλου για την κόντρα του με Καζαντζίδη: «Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου»
The post Αποκάλυψη Nικολόπουλου για την κόντρα του με Καζαντζίδη: «Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΝικολόπουλος για Καζαντζίδη: “Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου…” (video)
27 χρόνια μετά, ο Χρήστος Νικολόπουλος μιλά για τον Στέλιο Καζαντζίδη και τον πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ τους στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
The post Νικολόπουλος για Καζαντζίδη: “Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου…” (video) appeared first on CrashOnline.gr | Η Online έκδοση του περιοδικού CRASH!.
Διαβάστε το στο crashonline.grΧρήστος Νικολόπουλος για Στέλιο Καζαντζίδη: «Έβριζε τον πατέρα μου και του έκανα ασφαλιστικά μέτρα» (βίντεο)
Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τη μεγάλη κόντρα που είχε κατά το παρελθόν με τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη.
«Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πολύ καλός, με χιούμορ… Αλλά είχε και κάποια προβλήματα ψυχολογικά, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες έντονες υποψίες για πάρα πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές και εναντίον μου, υποψίες, ότι είμαι άνθρωπος του Μάτσα, τότε που είχε την κόντρα με την εταιρεία.
Εγώ, αντιθέτως, κάποια στιγμή του είχα πει “κάνε μου πληρεξούσιο να κάνω εγώ μήνυση στον κύριο Μάτσα για να απελευθερωθείς”. Μέχρι σε αυτό το σημείο τον αγαπούσα, να
Διαβάστε το στο pronews.grΑποκάλυψη Nικολόπουλου για την κόντρα του με Καζαντζίδη: «Με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου»
Ο Χρήστος Νικολόπουλος ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πολύ καλός, με χιούμορ… Αλλά είχε και κάποια προβλήματα ψυχολογικά, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Χρήστος Νικολόπουλος για την κόντρα του με τον Στέλιο Καζαντζίδη
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος και αναφέρθηκε και στη...
Διαβάστε το στο ekriti.grΧρήστος Νικολόπουλος: Ο Στέλιος Καζαντζίδης με έβριζε, προσέβαλε τον πατέρα μου
Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας. Ο καταξιωμένος συνθέτης αναφέρθηκε και στη μεγάλη κόντρα που είχε κάποτε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, κάνοντας ιδιαίτερες αποκαλύψεις. «Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις καλές του στιγμές, στην παρέα ήταν πολύ καλός, με χιούμορ… Αλλά είχε και κάποια προβλήματα ψυχολογικά, κάποιες ανθρωποφοβίες, κάποιες έντονες υποψίες για πάρα πολλούς ανθρώπους και κάποιες φορές και εναντίον μου, υποψίες, ότι είμαι άνθρωπος του Μάτσα, τότε που είχε την κόντρα με την εταιρεία. Εγώ, αντιθέτως, κάποια στιγμή του είχα πει “κάνε […]
Διαβάστε το στο dete.gr