Χρήστος Νικολόπουλος για Καζαντζίδη: Ζήτησε να με δει λίγο πριν πεθάνει – Δεν πήγα, έκανα λάθος

09:31 - 05/05/2020

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας. Μεταξύ άλλων, ο καταξιωμένος συνθέτης αναφέρθηκε στη μεγάλη κόντρα που είχε κατά το παρελθόν με τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη, αποκαλύπτοντας πολλές άγνωστες πτυχές αυτής της διαμάχης. «Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα

Διαβάστε Περισσότερα στο madata.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολόπουλος για Καζαντζίδη: Πιστεύω έκανα λάθος που δεν πήγα να τον δω πριν πεθάνει

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω ήταν το βράδυ...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρήστος Νικολόπουλος για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ζήτησε να με δει λίγο πριν πεθάνει – Δεν πήγα, έκανα λάθος» (Video)

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στο “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν ο Χρήστος Νικολόπουλος το βράδυ της Δευτέρας. Μεταξύ άλλων, ο καταξιωμένος συνθέτης αναφέρθηκε στη μεγάλη κόντρα που είχε κατά το παρελθόν με τον αείμνηστο Στέλιο Καζαντζίδη, αποκαλύπτοντας πολλές άγνωστες πτυχές αυτής της διαμάχης. «Εγώ αγαπούσα υπερβολικά τον πατέρα μου. Ο Καζαντζίδης ήταν μια ιδιόμορφη περίπτωση, είχε τις […] The post Χρήστος Νικολόπουλος για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ζήτησε να με δει λίγο πριν πεθάνει – Δεν πήγα, έκανα λάθος» (Video) appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Χρήστος Νικολόπουλος: "Λίγο πριν πεθάνει ο Καζαντζίδης ζήτησε να με δει και δεν πήγα. Έκανα λάθος"

Η αλήθεια για τον πόλεμο με τον Καζαντζίδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ madata.gr

Κίκιλιας: 9 άτομα στα πασχαλινά τραπέζια μέσα - Έως 12 άτομα σε ανοιχτό χώρο. Τα μέτρα για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Σeξ: Γιατί υπάρχει απώλεια επιθυμίας - Οι βασικοί λόγοι

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Παγώνη: Τέλος Ιουνίου θα έχουμε σχετική ανοσία. Το σχέδιο για το Πάσχα στο χωριό

Ο λόγος που συνήθως ξυπνάς πριν από το ξυπνητήρι

Αγγελική: Καταιγιστικές εξελίξεις - Η Αθηνά ετοιμάζει εκδίκηση για την Αγγελική!