ΠΟΥ: Κρούσματα κορωνοϊού είχαν καταγραφεί στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΠΟΥ: Στην Γαλλία υπήρχαν κρούσματα κορονοϊού από τον Δεκέμβριο
Κρούσματα του ιού και της covid-19 είχαν καταγραφεί στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο, πριν δηλαδή από την περίοδο που θεωρείται ότι έφθασε ο ιός στη χώρα.
Διαβάστε το στο ΠΟΥ: Κρούσματα κορωνοϊού είχαν καταγραφεί στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σήμερα ότι "δεν αποτελεί έκπληξη" μια αναφορά κρούσματος κορωνοϊού στη Γαλλία τον Δεκέμβριο, νωρίτερα δηλαδή από την περίοδο που πιστεύεται ότι έφθασε ο ιός στη χώρα, προσθέτοντας ότι είναι πιθανό να υπάρξουν περισσότερες αναφορές για προγενέστερα κρούσματα.
"Είναι επίσης πιθανό να βρεθούν και άλλες περιπτώσεις προγενέστερων κρουσμάτων", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΟΥ Κριστιάν Λιντμάιερ στη διάρκεια ενημέρωσης των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη.
Ο ίδιος ενθάρρυνε και τις υπόλοιπες χώρες να ελέγξουν τα αρχεία τους με τα κρούσματα του ιού από το τέλος του 2019 λέγοντας ότι αυτό θα δώσει στον κόσμο μια "νέα και σαφέστερη εικόνα" της πανδημίας, μεταδίδει το
Διαβάστε το στο thestival.grΠΟΥ: Κρούσματα της covid-19 είχαν καταγραφεί στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο, πριν την περίοδο που θεωρείται ότι έφθασε ο ιός στη χώρα
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε σήμερα ότι "δεν αποτελεί έκπληξη" μια αναφορά κρούσματος κορονοϊού στη Γαλλία τον Δεκέμβριο, νωρίτερα δηλαδή από την περίοδο που πιστεύεται ότι έφθασε ο ιός στη χώρα, προσθέτοντας ότι είναι πιθανό να υπάρξουν περισσότερες αναφορές για προγενέστερα κρούσματα.
The post ΠΟΥ: Κρούσματα της covid-19 είχαν καταγραφεί στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο, πριν την περίοδο που θεωρείται ότι έφθασε ο ιός στη χώρα appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.grΠΟΥ: «Στη Γαλλία υπήρχαν κρούσματα κορονοϊού από τον Δεκέμβριο»!
ΠΟΥ: «Στη Γαλλία υπήρχαν κρούσματα κορονοϊού από τον Δεκέμβριο»!
05/05/2020
Διαβάστε το στο filathlos.grΟ ΠΟΥ επιβεβαιώνει ότι είχαν καταγραφεί κρούσματα Covid-19 στη Γαλλία από τον Δεκέμβριο
"Είναι επίσης πιθανό να βρεθούν και άλλες περιπτώσεις"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr